1174
Muren schilderen: waar moet u rekening mee houden?
Gepubliceerd: 25-01-2019

Wanneer je je woning wil gaan schilderen moet je met een aantal zaken rekening houden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten;

 

  • Zorg voor goede materialen. De juiste verfrollers en de juiste ladders.
  • Zorg voor een goede ondergrond waarbij het fijn is als de grondverf al in de juiste kleur is.
  • Zorg voor de juiste afwerklaag in de goede dikte.
  • Zorg ervoor dat de grond goed is afgedekt met stucloper of zeil.
  • Zorg ervoor dat meubels die blijven staan ook goed zijn afgedekt.
  • Plak kozijnen, deurstijlen en vensterbanken af met schilders tape.

Goed schilderwerk zorgt voor de juiste bescherming

Goed schilderwerk maakt je huis niet alleen mooier maar zorgt ook voor bescherming. Dit geld zeker voor goed buiten schilderwerk. Goed schilderwerk kost veel tijd behalve voor echte vakmensen. Neem eens vrijblijvend contact op met de Schilder Gigant voor een vrijblijvende offerte en je zult zien dat goed schilderwerk niet echt duur hoeft te zijn. Op de site van de Schilder Gigant kun je de prijzen vergelijken.

WIN-VLOERKLEED.png

Hoe lang gaat schilderwerk mee

Wanneer schilderwerk echt professioneel wordt aangebracht dan blijft dit tussen de 5 en 7 jaar lang mooi. Wanneer de Schilder Gigant het schilderwerk voor u heeft verzorgd kunt u een zogenaamd onderhoudscontract met ons afspreken. Hierbij lopen we een keer per jaar het schilderwerk na op gebreken en slijtage zoals blaasjes, scheurtjes of beschadigingen. Zo blijft het schilderwerk als nieuw.

Zelf doen of laten doen

Natuurlijk kun je zelf je woning gaan schilderen maar je krijgt nooit hetzelfde resultaat als wanneer een professionele schilder je huis schildert. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op met de Schilder Gigant en wij maken, uiteraard ook geheel vrijblijvend, een offerte voor je. De Schilder Gigant is een erkend schildersbedrijf en zorgt voor professioneel en goedkoop schilderwerk van je hele woning tegen een zeer scherpe prijs. Wij geven de hoogste garantie op al ons schilderwerk.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide