1096
Behang verwijderen

Een keer per maand geeft bouwmarkt KARWEI een handige klustip op Wonenonline. Deze keer: Hoe verwijder je behang? Ben je toe aan een nieuw, trendy behangetje? Zorg dan eerst dat je ondergrond goed is. In de klusvideo zie je hoe je oude lagen behang verwijdert en hoe je de muur behangklaar maakt.

Hoe gladder de ondergrond, hoe strakker je nieuwe behang wordt. Zorg er dus voor dat alle restjes behang eraf zijn. Gebruik behangafweek, een stoomapparaat, prikroller en plamuurmes. Kluscoach Patrick legt je uit hoe je ze gebruikt.

Let op: haal de spanning van stopcontacten en schakelaars voordat je met behangafweek of een stoomapparaat aan de slag gaat. Eventuele scheuren en beschadigingen in de wand werk je weg met muurvuller. Maak je muur vervolgens glad en egaal, en je bent klaar om te behangen.

Bekijk dan de klusvideo en het volledige stappenplan over behang verwijderen op KARWEI.nl. Hier leer je ook alles over reliëfbehang schilderen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners