1912
Behang verwijderen
Gepubliceerd: 12-10-2012 Laatste update: 02-06-2017

Een keer per maand geeft bouwmarkt KARWEI een handige klustip op Wonenonline. Deze keer: Hoe verwijder je behang? Ben je toe aan een nieuw, trendy behangetje? Zorg dan eerst dat je ondergrond goed is. In de klusvideo zie je hoe je oude lagen behang verwijdert en hoe je de muur behangklaar maakt.

Hoe gladder de ondergrond, hoe strakker je nieuwe behang wordt. Zorg er dus voor dat alle restjes behang eraf zijn. Gebruik behangafweek, een stoomapparaat, prikroller en plamuurmes. Kluscoach Patrick legt je uit hoe je ze gebruikt.

Let op: haal de spanning van stopcontacten en schakelaars voordat je met behangafweek of een stoomapparaat aan de slag gaat. Eventuele scheuren en beschadigingen in de wand werk je weg met muurvuller. Maak je muur vervolgens glad en egaal, en je bent klaar om te behangen.

inspiratiebrochures1.png

Bekijk dan de klusvideo en het volledige stappenplan over behang verwijderen op KARWEI.nl. Hier leer je ook alles over reliëfbehang schilderen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide