122
Kloddertje hier, kloddertje daar.. Verven maar!

Af en toe je interieur voorzien van een nieuw kleurtje op de muren kan direct voor een compleet andere feel in je huis zorgen. Niet alleen de kleurentrends op dit gebied spelen hierbij een rol, ook zeker de structuur en glans van een verf maken een verschil. Zo hebben we heel lang gezien dat zijdeglans helemaal hot was en nog steeds kan deze prachtig staan. Maar ook de minder glimmende varianten zijn tegenwoordig echt een hit. Wij verklappen je onze nieuwe favo!

Helemaal afgemat..

Een matte verf, je moet er misschien even aan wennen maar wanneer je het resultaat ziet ben je ongetwijfeld overtuigd. Het fijne aan een matte verf is dat het niet heel erg ‘op  je af komt’ en dat je daarnaast niet een súper professionele schilder hoeft te zijn. Een niet glimmende verf weerkaatst namelijk veel minder binnenvallend licht waardoor eventuele strepen veel minder opvallen. Dus je kunt lekker de kwast erbij pakken, zonder de druk dat het perfect moet en jij helemaal bent afgemat.

Kies je kleur

Wat onze favoriete matte verf van het moment is? Dat is toch wel de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF . Deze sterke verf is werkelijk op elke ondergrond te gebruiken, van ruwe gestucte wanden tot op glasvezel behang. Daarnaast is hij te mengen tot iedere kleur die je wenst, het enige is dat jij dus vooraf helder moet helpen welke kleur je de verf wilt hebben. Dan mengen ze het in de winkel (of online) op maat voor jou.

Kliederen mag

Dat je niet alles ziet op matte verf, dat vinden we erg fijn. Maar wat ook fijn is voor de sloddervossen onder ons? Dat je niet enorm hoeft op te letten, de verf is namelijk goed te gebruiken in ruimtes waar een vlekje zo gemaakt is. Hij valt namelijk in schrobklasse 1, dat wil zeggen; Je kunt poetsen tot je een ons weegt, maar die verf krijg jij niet van de muur. Helemaal handig wanneer je kleine dreumes het regelmatig nodig vindt om met zijn vieze handjes op jouw verse muur te stempelen.

Wachten hoeft niet!

Wij wachten niet tot het voorjaar om ons huis van een vers lakje te voorzien. Wij doen het nu, juist in de tijd dat we weer naar binnen trekken en meer thuis zijn dan ooit. Verven is een goedkope en snelle manier om je hele interieur een andere look te geven. Schilders klaar? Verven maar!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners