447
Kies voor kwaliteit op de muur

Een nieuwe kleur op de muur is altijd leuk. Kleur brengt nieuw leven en zorgt voor een frisse uitstraling. Wij als mens kiezen vaak onbewust een kleur die past bij onze emotie. Dus hoe jij je voelt, straalt door in jouw inrichting. En dat is mooi, wat dat geeft ook aan wie jij bent als persoon. Kleur is daarnaast heel persoonlijk en kan er ook voor zorgen dat er bepaalde emoties getriggerd worden. Denk maar een aan rood, wat voor kracht en felheid staat. Blauw, wat staat voor rust en zachtheid. Maar ook gewoon wit, wat zorgt voor frisheid en moderniteit.

 

Als jij van plan bent om je muur te voorzien van een andere kleur, of deze gewoon even wilt opfrissen met dezelfde kleur, kies wel voor kwaliteit. Met kwaliteit bedoelen we de kwaliteit van de verf. Er zijn namelijk zoveel soorten en welke moet je nou kiezen? Wat belangrijk is dat je een muurverf zoekt die bij jouw situatie past. In de keuken heb je bijvoorbeeld andere verf nodig dan op de slaapkamer.

Maar wat is dan kwaliteit?

Kwaliteitsmuurverf is en een breed begrip. Maar we kunnen je wel goed adviseren op basis van ervaring. Met meer dan 35 jaar in het schildersvak kunnen we jou een advies geven of wat wel en nieuw goed is. Als je van plan bent je muren te gaan schilderen, gebruik dan Sikkens muurverf. Dit professionele merk is gegarandeerd goed en is ook betaalbaar. Kiezen voor kwaliteit betekent dat je ook kiest voor extra eigenschappen die een gemiddelde bouwmarktverf niet heeft.

Een voorbeeld van een populaire eigenschap is een muurverf die reinigbaar is. Dat is ideaal voor bijvoorbeeld de keuken. Een vlek op de muur omdat de spaghettisaus te hard staat te pruttelen is opeens geen uitdaging meer. Door de juiste verf maak je jouw muur heel gemakkelijk schoon.

Een ander voorbeeld is een muurverf die extreem mat is. Heel bijzonder, want de meeste matte muurverf komen niet in de buurt van de matheid van dit Sikkens product. Het resultaat dat deze verf heeft is een egale muur zonder strepen of banen. Daarnaast is ook deze verf afneembaar, waardoor hij perfect te gebruiken is in bijvoorbeeld de woonkamer. Heb je kleine kinderen of huisdieren? Geen probleem!

Waarom kies je nog meer voor kwaliteit?

De redenen waarom iemand kiest voor een goed product kan natuurlijk verschillen. Om het je daarom wat makkelijker te maken hebben we hieronder een opsomming gemaakt waarom ook jou zou kunnen voor kwaliteit:

  • De dekking van de verf is beter, waardoor je minder verf nodig hebt
  • De verf verwerkt makkelijk, waardoor je een mooier eindresultaat krijgt
  • Door betere ingrediënten is de verf sterker, zodat de muur tegen een stootje kan
  • Er zit meer pigment in de verf, zodat de kleur langer mooi blijft
  • Extra eigenschappen zoals ‘Biobased’ en dus beter voor het milieu

Naast bovenstaande voordelen kan een professionele muurverf nog meer goede eigenschappen hebben. Bekijk alle Sikkens Muurverf en kies het product dat bij jou past.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners