718
Woning isoleren

Soms gaan er van die geruchten rond dat er zoiets als overisolatie zou bestaan of dat isolatie schimmel en condens zou veroorzaken. Dit is niet juist. Overisolatie bestaat niet. Schimmel en condens komen juist voor op slecht geïsoleerde plaatsen.

ENERGIEZUINIGE WONING
De belangrijkste manier om een energiezuinige woning te krijgen is het isoleren van de woning. Wanneer u uw woning isoleert bespaart niet alleen op uw energie rekening maar u verbetert gelijk ook de brand en geluidswering in uw huis. Ook met kleine maatregelen kunt u energie besparen in uw woning. Denkt u maar eens aan het isoleren van de verwarmingsleidingen en het aanbrengen van radiatorfolie. Ook door het dichten van spleten en kieren in uw woning bespaart u op een eenvoudige manier veel energie. Niet alleen is de materiaalkeuze van belang maar ook de plaatsing van het materiaal. Isolatie verhoogt het comfort in uw woning en u bespaart aanzienlijk in uw stookkosten.

K-WAARDE
Er worden nog al eens moeilijke woorden gebruikt als we het over isoleren hebben zoals bijvoorbeeld de K-waarde. De K-waarde geeft aan hoeveel warmte per seconde door bijvoorbeeld het dak verlorverlorenls de temperatuur tussen buiten en binnen 1 graad verschilt. Hoe hoger de K-waarde is hoe beter het dus isoleert.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners