1254
Handig! Een kamersteiger

Ben jij een echte doe-het-zelver en doe je het liefst alle klussen in en om het huis zelf dan is het van belang dat je goed en veilig kunt werken. Ben je in het bezit van een uitgebreide gereedschapskist en goede werkschoenen? Dan ben je al een heel eind op weg om vele klussen aan te kunnen pakken. Toch is er nog iets waar je misschien niet zo snel aan denkt want heb jij wel eens gedacht aan de aanschaf van een kamersteiger.

 

Een kamersteiger is ideaal voor projecten in en rondom het huis. Het werkt namelijk een stuk veiliger en comfortabeler op een kamersteiger dan wanneer je op een ladder klimt. Een kamersteiger kan je gemakkelijk binnenshuis voortbewegen door de wieltjes die eronder zitten.

Bij een kamersteiger kan je op een platform staan en dat staat een stuk fijner dan staan op een traptrede. Je hebt je handen helemaal vrij voor de werkzaamheden en de spullen die je nodig hebt, bijvoorbeeld de potten verf zet je gemakkelijk naast je neer op het platform.

Kamersteigers zijn gemakkelijk in en uit elkaar te halen. Wanneer je de kamersteiger niet nodig hebt berg je hem gemakkelijk op in je schuur of garage. Ze nemen niet veel ruimte in beslag

Kamersteigers zijn in verschillende hoogtes en breedtes verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze uit te breiden tot wel 8 meter werkhoogte. Belangrijk bij het gebruik van een kamersteiger is dat de ondergrond vlak is.

Een kamersteiger kan overigens ook prima buiten gebruikt worden, bijvoorbeeld in smalle steegjes. Een vlakke ondergrond buiten is echter niet altijd vanzelfsprekend en dan kan je beter kiezen voor een rolsteiger.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners