1328
7 op 10 Nederlanders heeft onafgemaakte klusjes in huis
Gepubliceerd: 05-11-2019

Nederland staat vol onafgemaakte klusjes blijkt uit onderzoek* van de decoratieve bouwmarkt Karwei in samenwerking met online klusplatform Zoofy. Zeven op de tien Nederlanders stopt met een klus terwijl hij/zij nog niet helemaal klaar is. Niet verder kunnen met een klus is al frustrerend genoeg voor de klusser zelf, maar blijkbaar ook voor de omgeving. Bijna de helft (46%) vindt het namelijk vervelend als zijn of haar partner een klus halverwege neerlegt. Samen klussen zorgt voor irritaties
Hoewel ruim twee derde van de Nederlandse vrouwen een klussende partner aantrekkelijk vindt, lijkt het een beter idee om niet te vaak samen aan de slag te gaan met huishoudelijke klusjes. Samen klussen zorgt namelijk voor de nodige onderlinge irritaties. Een op de vijf Nederlanders (18%) klust zelfs niet met zijn of haar partner om ruzie te voorkomen.

Behangen? Hoe begin je daar nou aan?
Of je nu handig bent of niet, er zijn van die klusjes die we eeuwig uit blijven stellen of het liefst door een ander laten doen. Maar wat is nu het meest uitgestelde klusje in of rondom huis? Behangen (57%) staat met stip op nummer 1, gevolgd door schilderwerk (51%) en raamdecoratie ophangen (43%) De top vijf vind je hieronder. 

Veelvoorkomende klusjes in of rondom huis

  1. Behangen (57%)
  2. Schilderwerk (51%)
  3. Raamdecoratie ophangen (43%)
  4. Vloeren leggen (42%)
  5. Lampen ophangen (35%)

Karwei klus&Klaar
Om de ellenlange lijst met uitgestelde klusjes te verkleinen breidt Karwei haar services uit. Dit doet de bouwmarkt door een samenwerking aan te gaan met online klusplatform Zoofy. Met Karwei Klus&klaar biedt Karwei hulp bij iedere willekeurige klus in- en om het huis en heeft de klant binnen drie eenvoudige stappen een professionele vakman in huis. Vind hier meer informative over Karwei Klus&klaar.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide