10
ma, aug

Steigerhout planken zijn op vele creatieve manieren in te zetten. Het wordt dan ook voor vele doeleinden toegepast, zowel in huis als in de tuin!Benieuwd wat je hier allemaal mee kunt doen? Lees alles over creatief met steigerhout in dit artikel.

Als je gek bent op het veranderen van je interieur, komt daar wel eens een klusje bij kijken. Het internet staat vol met inspirerende do ityourself projecten en je kunt bij de bouwmarkt zo’n beetje alles kopen om zelf je droomhuis te bouwen.

Breng jij de zomer door in je eigen woning? Dit seizoen is de ideale tijd om lekker aan de slag te gaan met je interieur. Je hebt wellicht een extraatje in de vorm van vakantiegeld, en meer tijd om inspiratie op te doen of zelf iets te maken. Is je zomer een kluszomer? Wij geven je in dit artikel graag tips zodat je optimaal gebruik kunt maken van deze heerlijke tijd.

Ga je thuis aan de slag met een doe-het-zelf klus, of het nu een volledige keuken verbouwing is of een leuk pallet project, dan is goed elektrisch gereedschap onmisbaar. Ben je nog bezig met het samenstellen van je gereedschap arsenaal of zijn bepaalde tools nodig aan vervanging toe, dan is het soms lastig te weten waar je het beste gereedschap vindt. Er is veel op de markt! Het is bovendien belangrijk de juiste keuze voor het merk te maken, omdat merken onderling qua accu’s bijvoorbeeld vaak niet uit te wisselen zijn.

Het water in de gootsteen loopt niet goed door of blijft zelfs helemaal stilstaan. Soms loopt het water ook terug of de gootsteen borrelt. Dit laatste komt omdat het opgehoopte vuil de lucht in de leiding verplaatst. Helaas duidt dit allemaal op een verstopping! Maar hoe komt het? En kom je weer van het probleem af? Dankzij experts uit de rioleringsbranche kunnen we je vijf waardevolle doe-het-zelf-tips aanbieden. Maak er gebruik van!

Als je aan het klussen slaat in huis, is de kans vrij groot dat je een keer een gaatje moet boren. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of een klusser met twee linkerhanden: je hebt hoe dan ook vast wel eens van een klopboormachine gehoord. Maar hoe werkt deze boor dan eigenlijk en in welke situaties kies je voor een klopboormachine – of juist beter voor een ander soort elektrische boor? In dit artikel vertellen we je alles over de klopboormachine.

Wat geeft er nou meer voldoening dan het realiseren van je eigen project? Van het maken van een zelfontworpen meubel,tot het creëren van een extra muur in je woning: doe-het-zelven is hartstikke bevredigend. Als je geen professionele klusser bent, is het altijd fijn om een handje geholpen te worden. Wij geven je daarom in dit artikel handige tips voor eigen bouwprojecten in huis. Klus ze!

Ben jij begaan met het milieu en ben je gek op do ityourselfprojecten? Dan kun je er bijna niet meer omheen: het gebruik van OSB platen in je interieur. Deze platen zijn duurzaam en veelzijdig: je kunt er echt van alles mee doen. Benieuwd wat die OSB platen nu precies zijn en waarom jij ze in je interieur moet gebruiken? We vertellen je het in dit artikel.

Het vervangen van de vergeelde voegen in de badkamer kan een hele klus zijn. Vaak kijken mensen er al jaren of maanden tegenop. Vergeelde, vieze voegen bij het bad, de douche of de wastafel. Wat doe je eraan en hoe los je het op? In dit artikel vind je enkele tips over het oplossen van het “vergeelde voegen probleem”. Met deze tips ben jij in no-time voorzien van een gloednieuwe voeg in de hele badkamer!