Het najaar is weer aangebroken, bij veel mensen begint het dan te kriebelen. Ze willen weer eens wat anders met het interieur. Misschien zit jij al jaren tegen die saaie muur aan te kijken, ben je het behang nu echt spuugzat of wil je gewoon een andere kleur. Er is geen snellere manier om je interieur een metamorfose te geven dan met het pimpen van je muur! Een (ander) kleurtje op de muur geeft gelijk een hele andere sfeer. Of misschien heb jij wel een supergaaf behang gezien en durf jij de uitdaging van een middagje behangen wel aan!

Net als de vrouw een plekje nodig heeft om zich af en toe eens lekker terug te kunnen trekken en te kunnen tutten is zo'n plek voor een man ook geen overbodige luxe. Het tutten zal voor de man nog wel meevallen maar even niet gestoord worden en zich bezig kunnen houden met echte mannendingen is welkom voor elke man!

Wanneer je een kamer binnenkomt is vaak de eerste druk op de lichtschakelaar die van de plafondlamp. Handig dus als er ook eentje hangt want het is lastig om een andere lamp te vinden wanneer het donker is. Gelukkig zijn er veel leuke plafondlampen verkrijgbaar. Voor elke interieurstijl en voor iedere smaak. Ook jij slaagt vast snel voor een passende plafondlamp. Maar dan... hij moet nog wel even opgehangen worden. Het lijkt ingewikkeld maar het ophangen van een plafondlamp kan een fluitje van een cent zijn.. ook voor jou! Wij vertellen je hoe!

Industriële meubels zijn helemaal in. Zware houten meubels met metalen poten bijvoorbeeld. Of een robuuste tafel met een dik massief tafelblad. Metaal en hout zijn de bekendste materialen waar mee gewerkt wordt in de industriële woonstijl. Maar kun je deze items ook zelf maken? En hoe doe je dat?

Of je nou een beginnende of gevorderde klusser bent, je hebt goed gereedschap nodig wil je de klus tot een goed einde brengen. Zonder gereedschap ben je nergens en komt de klus ook nooit af. Maar welke gereedschappen heb je nou nodig voor een beetje complete gereedschapskist? Wij zochten het voor je uit.

De muren van je woonkamer schilderen is erg leuk om te doen. Je ziet hoe de woonkamer opknapt en er heel anders uit gaat zien. Misschien wil je het echt helemaal anders dan anders doen, of ga je juist voor een verfrissing van de bestaande look. Wat je ook wilt, bekijk eerst deze tips voor je aan de slag gaat met het schilderen van je woonkamer!

Ben jij een echte doe-het-zelver en doe je het liefst alle klussen in en om het huis zelf dan is het van belang dat je goed en veilig kunt werken. Ben je in het bezit van een uitgebreide gereedschapskist en goede werkschoenen? Dan ben je al een heel eind op weg om vele klussen aan te kunnen pakken. Toch is er nog iets waar je misschien niet zo snel aan denkt want heb jij wel eens gedacht aan de aanschaf van een kamersteiger.

Voor veel mensen is een groepenkast kopen een ver van mij bed show. Velen vertrouwen op hun installateur of elektricien wanneer er een aanpassing in de meterkast gedaan moet worden. Zelf een groepenkast aanschaffen kan al snel honderden euro’s schelen. Hieronder lees je precies hoe je de geschikte groepenkast bestelt.

Je hebt soms van die klussen, dan red je het simpelweg niet meer met het huishoudtrapje. Er moet grof geschut aan te pas komen om je doel te bereiken, of in ieder geval de plek waar de klus gekaard moet worden. Soms kan je er niet omheen en moet je de ladder op.