Als je aan je woning denkt, denk je misschien al gauw aan je inrichting. Een mooie lamp, een leuke bank en een gezellige tuinset. Maar ook de buitenkant van je woning is hartstikke belangrijk; het beschermt je tegen invloeden van buitenaf en zorgt dat je huis als een huis blijft staan. Daarbij is het natuurlijk ook fijn als je gevel er netjes uit ziet. Om je woning zo goed mogelijk te beschermen tegen water, schimmel en je gevel zelfs UV-resistent te maken, kun jij je gevel impregneren. Meer weten? In dit artikel vertellen we je alles over het impregneren van je gevel!

Er bestaat een grote kans dat je geen idee hebt welke soorten installatiemateriaal er in jouw huis gebruikt zijn. Misschien weet je niet eens dat ze er zijn, maar ze zijn er toch echt (als het goed is). Om elektra in je huis op een veilige manier aan te sluiten heb je namelijk installatiemateriaal nodig is. Installatiemateriaal is eigenlijk een heel ruim begrip. Welke soorten zijn er en waar gebruik je het voor? Dat gaan we aan je uitleggen.

Een nieuwe kleur op de muur is altijd leuk. Kleur brengt nieuw leven en zorgt voor een frisse uitstraling. Wij als mens kiezen vaak onbewust een kleur die past bij onze emotie. Dus hoe jij je voelt, straalt door in jouw inrichting. En dat is mooi, wat dat geeft ook aan wie jij bent als persoon. Kleur is daarnaast heel persoonlijk en kan er ook voor zorgen dat er bepaalde emoties getriggerd worden. Denk maar een aan rood, wat voor kracht en felheid staat. Blauw, wat staat voor rust en zachtheid. Maar ook gewoon wit, wat zorgt voor frisheid en moderniteit.

Er wordt wel eens gegrapt dat de enige twee dingen die echt noodzakelijk zijn voor mensen die in de bouw werken, kit en pur zijn. Pur dient onder bepaalde omstandigheden te worden aangebracht om geen gevaar te vormen voor de gezondheid. Deze klus mag daarom ook alleen door een professional worden uitgevoerd. Kitten kan wel iedereen, en het wordt dan ook door bijna iedere doe-het-zelver gedaan. Belangrijk is dat er een mooie kitlaag wordt aangebracht, want het vormt de finishing touch van veel klusprojecten. Maar hoe doe je dat eigenlijk: de perfecte kitlaag aanbrengen?

Steigerhout planken zijn op vele creatieve manieren in te zetten. Het wordt dan ook voor vele doeleinden toegepast, zowel in huis als in de tuin!Benieuwd wat je hier allemaal mee kunt doen? Lees alles over creatief met steigerhout in dit artikel.

Als je gek bent op het veranderen van je interieur, komt daar wel eens een klusje bij kijken. Het internet staat vol met inspirerende do ityourself projecten en je kunt bij de bouwmarkt zo’n beetje alles kopen om zelf je droomhuis te bouwen.

Breng jij de zomer door in je eigen woning? Dit seizoen is de ideale tijd om lekker aan de slag te gaan met je interieur. Je hebt wellicht een extraatje in de vorm van vakantiegeld, en meer tijd om inspiratie op te doen of zelf iets te maken. Is je zomer een kluszomer? Wij geven je in dit artikel graag tips zodat je optimaal gebruik kunt maken van deze heerlijke tijd.

Ga je thuis aan de slag met een doe-het-zelf klus, of het nu een volledige keuken verbouwing is of een leuk pallet project, dan is goed elektrisch gereedschap onmisbaar. Ben je nog bezig met het samenstellen van je gereedschap arsenaal of zijn bepaalde tools nodig aan vervanging toe, dan is het soms lastig te weten waar je het beste gereedschap vindt. Er is veel op de markt! Het is bovendien belangrijk de juiste keuze voor het merk te maken, omdat merken onderling qua accu’s bijvoorbeeld vaak niet uit te wisselen zijn.