1172
Waarom kiezen voor nieuwe generatie dakramen?

Heb je wel eens gehoord van de nieuwe generatie dakramen? Dit zijn een van de beste soorten dakramen die op dit moment op de markt zijn. De producten zijn op allerlei vlakken verbeterd en daarom een hele goede investering voor je woning. Wil je weten waarom ook jij zou moeten kiezen voor deze nieuwe dakramen? Lees dan snel verder.

 

Nieuwe generatie dakramen van VELUX

In dit artikel hebben we het specifiek over de nieuwe generatie dakramen van VELUX. Deze producten zijn een paar jaar geleden gelanceerd en nog steeds een hele goede keuze. De oude generatie VELUX dakramen zijn eenvoudig te vervangen voor de nieuwe. Als je een echte klusser bent, kun je dit zelf doen aan de hand van de online instructies. Deze handleiding vind je op de website van VELUX. Toch raden we aan om liever een vakman in te schakelen voor de montage. Het moet tenslotte op een veilige én goede manier gebeuren. Tip: Kijk eens naar de montageservice van deze montagepartner van VELUX. Dan weet je zeker dat de dakramen perfect worden geplaatst!

Duurzame keuze

De nieuwe generatie VELUX dakramen zijn een hele duurzame keuze. De producten hebben niet alleen een lange levensduur, maar zijn ook op een duurzame manier geproduceerd.

Draagt bij aan beter leefklimaat

De dakramen dragen op verschillende manieren bij aan een beter leefklimaat in je woning. Om te beginnen hebben de nieuwe generatie dakramen verbeterde isolatie-eigenschappen. Hierdoor hoef je minder te stoken tijdens de koude wintermaanden. De warmte blijft namelijk veel langer in de kamer. Daarnaast zijn de ventilatieopties beter dan die van de oude generatie. Dankzij de ventilatieklep kun je altijd frisse lucht naar binnen laten.

Optimaal genieten van daglicht

Een andere reden om de vernieuwde VELUX dakramen aan te schaffen is het grotere glasoppervlak. De kozijnen zijn een stuk smaller aan de binnenzijde, waardoor er tot maar liefst 18% meer daglicht binnen kan komen. Hierdoor kun je natuurlijk ook optimaal genieten van het mooie uitzicht!

Uitgebreid aanbod

Door de jaren heen is het assortiment flink uitgebreid. Inmiddels is er dus een groot aanbod aan dakramen in verschillende formaten, stijlen en materialen. Er zal dus altijd wel een geschikt product zijn voor jouw persoonlijke wensen. Of je nou in een karakteristieke boerderijwoont of in een nieuwbouwwoning. Op de website van DakraamConcurrent lees je alles over de mogelijkheden. Je kunt hier meteen de duidelijke all-in prijzen checken. Twijfel je nog ergens over? Vraag dan vooral om deskundig advies.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners