2688
Dakkapel offertes aanvragen

Ontvang gratis offertes voor dakkapellen en vergelijk specialisten in jouw regio! Met een dakkapel creëer je eenvoudig meer ruimte in je woning en zorg je voor meer lichtinval. Door de ruimte te vergroten zijn kamers efficiënter te gebruiken en stijgt je woningwaarde. Logisch dus dat steeds meer mensen een dakkapel laten plaatsen. Overweeg jij een dakkapel te laten plaatsen? Lees hier alles wat je moet weten en vraag gratis offertes voor dakkapellen aan!

Materiaal dakkapellen
Een dakkapel is beschikbaar in kunststof en hout. Kunststof dakkapellen zijn veruit het populairst, omdat ze stukken duurzamer zijn, beter isoleren en veiliger zijn. Kunststof dakkapellen hebben minder onderhoud nodig dan houten dakkapellen, waardoor je bespaart op onderhoudskosten. Ook is de isolatiewaarde hoger en is kunststof brandwerend. Tip: vind je hout mooier dan kunststof? Kunststof dakkapellen zijn leverbaar met een houtnerfstructuur. Genieten van alle voordelen die kunststof biedt, met de uitstraling van hout.

Prijs dakkapel
De prijs van een dakkapel kan erg variëren. Factoren zoals afmeting, materiaal en afwerking hebben allemaal invloed op de prijs van je nieuwe dakkapel. Gemiddeld kost een kunststof dakkapel van 1.50 meter hoog en 2.50 meter breed ongeveer €3.750. Grotere afmeting of specifieke wensen verhogen de prijs. Hoewel dit een grote investering lijkt, stijgt de woningwaarde wel als je een dakkapel laat plaatsen. Dit is dus zeker iets om rekening mee te houden als je overweegt een dakkapel te laten plaatsen.

Dakkapel offertes vergelijken?
Wil je weten wat een dakkapel naar jouw wensen kost? Dan raden we je aan in contact te komen met de bij ons aangesloten specialisten. Zij voorzien je gratis en vrijblijvend van passend advies, de beste informatie en prijsoverzichten voor dakkapellen op maat. Zo weet jij precies waar je aan toe bent bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners