460
Nu is het moment! Geniet van 0% BTW op Zonnepanelen
Gepubliceerd: 18-07-2023

Het is je vast niet ontgaan: de overheid heeft de BTW op zonnepanelen tijdelijk verlaagd van 21% naar 0%. Dat klinkt als een geweldige kans om eindelijk de stap te zetten naar groene energie. En dat is het ook! Maar hoe maak je optimaal gebruik van deze tijdelijke kans? Wij lichten toe waarom dit het moment is om te investeren in zonnepanelen en hoe je gemakkelijk offertes van verschillende installateurs kunt vergelijken op Wonenonline.nl.

Waarom Zonnepanelen?

Zonnepanelen hebben diverse voordelen, los van de huidige BTW-verlaging. Allereerst zijn ze een fantastische manier om je eigen duurzame energie te produceren. Dit betekent dat je minder afhankelijk bent van energieleveranciers en hun wisselende prijzen. Daarnaast vermindert het je CO2-voetafdruk, wat bijdraagt aan een beter milieu.

Financieel gezien zijn zonnepanelen ook een slimme keuze. Ze zijn een vorm van investeren waar je jarenlang profijt van kunt hebben. Na een paar jaar heb je de initiële kosten terugverdiend en daarna profiteer je van lagere (of soms zelfs geen) energiekosten.

Waarom Nu?

Door de tijdelijke verlaging van de BTW van 21% naar 0%, is het aanschaffen van zonnepanelen nu extra aantrekkelijk. Stel dat je een systeem van zonnepanelen aanschaft voor €5000, dan bespaar je nu meer dan €1000 aan BTW. Dit betekent dat je je investering nog sneller terugverdient dan voorheen.

Dit is een unieke kans die je niet wilt missen. Maar let op, deze BTW-verlaging is tijdelijk. Twijfel dus niet te lang.

Vergelijk en Kies

Voordat je tot aankoop overgaat, is het belangrijk om offertes van verschillende installateurs te vergelijken. De prijzen en service kunnen namelijk sterk variëren. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide