520
Maak van iedere dag een zon-dag
Gepubliceerd: 08-08-2023

Wie wordt er niet blij van de zon? Ze levert ons daglicht, warmte en zelfs vitamines! En vandaag de dag is er meer mogelijk, bijvoorbeeld zonlicht gebruiken voor energie-opwekking. In een tijd van verduurzaming maken steeds meer mensen gebruik van zonnepanelen. Het is een flinke investering, maar wel eentje met een hoog financieel rendement. Wil je weten hoe jij het maximale uit de zon haalt? Lees snel verder!

Het zonnetje óp huis

Zonnepanelen worden bij voorkeur op het dak van een huis geplaatst. U kunt tegenwoordig bij veel aanbieders online offertes opvragen om te weten wat het kost om de zonnepanelen bij u thuis te komen installeren. De meeste mensen slaan echter de eerste stap over. Dat is namelijk die van een correcte inschatting maken van het financieel rendement. 

De beste wijze van plaatsen verschilt in wezen qua dak. Want ieder dak is net anders. En natuurlijk gaat het erop hoeveel rendement het uiteindelijk gaat opleveren. Vooraf een dakcheck laten doen door een betrouwbare, professionele partij is daarom zeer aan te raden. Wanneer de zonnepanelen dankzij goed advies perfect gepositioneerd zijn, zul je zien dat er iedere dag heel wat zon op jouw dak valt. En dat valt je dan niet rauw op je … juist, dak!

inspiratiebrochures1.png

Wat is de juiste positie van zonnepanelen?

Hoe kom je erachter wat nou de meest optimale en dus juiste positie is om jouw zonnepanelen te plaatsen? Dat doe je door een expert op dit gebied te benaderen. De experts van ZelfOpwekken.nl bijvoorbeeld hebben hier allemaal slimme services en tools voor ontwikkeld. Zij hebben een complete ontwerpstudio waar ze geheel vrijblijvend voor je aan de slag gaan. Je geeft je adresgegevens door en de ontwerpstudio maakt een bouwtekening van het dak. Ze meten eerst je dak nauwkeurig in - op afstand. Daarvoor gebruiken ze luchtfoto’s en kadastrale gegevens. Daarmee wordt handmatig een 2D of 3D tekening gemaakt. Zo zie je meteen hoe het totaalplaatje er uiteindelijk uitziet. Want ook daar wordt rekening mee gehouden. 

De technisch tekenaars houden rekening met de oriëntatie van je dak en de hellingshoek en ze maken gedetailleerde schaduwberekeningen voor je. Je ziet het terug in je voorstel.

Alles wordt in een online voorstel samengevat met als resultaat: een maatwerk offerte met het meest rendabele zonnepanelensysteem ontworpen voor jouw dak. 

Deze persoonlijke aanpak en de telenonische toelichting hierop is gratis. Dit proces kan in eerste instantie helemaal online worden doorlopen. Gelukkig wordt je bij vragen vriendelijk te woord gestaan. Zo is alles snel en tot in de kleinste details geregeld. De leveringstijden vallen ons enorm mee, een installatie vindt vaak al binnen 6 weken plaats. En dan de prijs? De garantie dat dit de scherpste is van dit moment, geven ze er gewoon bij.

Kortom, wil jij iedere dag alles uit de zon halen? Dan zijn zonnepanelen die perfect gepositioneerd zijn op jouw dak aan te bevelen. Daarmee haal je het hoogste rendement en doe je ook nog eens iets goed voor ons klimaat. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide