8621
3 redenen waarom je muren altijd moeten laten stucen

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom het verstandig is om muren en plafonds te laten stucen. Door het laten stucen van muren krijg je mooie gladde muren en plafonds. De wanden zijn hierdoor makkelijker te schilderen of te behangen, daarnaast werkt de stuclaag brand vertragend.

 

Alle muren en plafonds mooi glad

Tegenwoordig wil men in alle huizen mooie gladde strakke wanden en plafonds. Maar het glad maken van de wanden en het plafond is eigenlijk specialisten werk. Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van stuc werkzaamheden kijk dan eens op de site https:www.stuc-concurrent.nl/. Wij staan voor degelijk vakwerk tegen een oer Hollandse prijs. Onze stukadoors starten op het afgesproken tijdstip, werken snel én zeer nauwkeurig. Op onze site Stuc-concurrent.nl  kun je meerdere reacties en ervaringen lezen van onze klanten.

Wat kosten het stucen?

Wanneer je de muren en plafonds van jouw woning wil laten stucen dan wil je ook graag weten wat de kosten daarvan zijn. Je kunt dit geheel vrijblijvend berekenen op onze website Stuc-concurrent.nl. Klik op “online offerte” en vul het aantal m2 in, de ondergrond en de eventueel gewenste afwerking die je wilt hebben. Ons automatische offerte systeem zal binnen enkele minuten een vrijblijvende offerte voor het opgegeven stucwerk naar jouw email adres sturen.

Soorten stucwerk

De stukadoors van stuc-concurrent.nl zijn gespecialiseerd in verschillende soorten stucwerk.

  • Wij kunnen muren en plafonds van slaapkamers, woonkamers, keukens en gangen stucen.
  • Wij kunnen de badkamer waterdicht stucen met onder andere Tadelakt, Beton Cire, Microbeton of Betonstuc.
  • Wij kunnen de wanden en het plafond voorzien van glad stucwerk of spackspuitwerk. Maar sierpleister en spachtelputz is natuurlijk ook mogelijk. Tevens kunnen wij de wanden of het plafond voorzien van spuitpleister of betonlook. Ook is het mogelijk om decoratief stucwerk aan te laten brengen.
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners