1955
Lucawood waskommen

In Italiaans design gespecialiseerde sanitair groothandel Luca Sanitair is gestart met de verkoop van eigen massief eikenhouten badmeubels. Deze lijn is mede door een Nederlandse ontwerper ontworpen en komt op de markt onder de naam LucaWood. De bladen en meubels zijn van massief en duurzaam hout. Gestart is met waskombladen IRIS in twee varianten en het open meubel LOTUS. Luca Sanitair levert het nieuwe assortiment houten badkamermeubels exclusief in Nederland via geselecteerde showrooms. LucaWood is niet via internet verkrijgbaar.

LucaWood – duurzaam geproduceerd
Luca Sanitair is voor deze meubels de samenwerking aangegaan met Duco Meubelproducties bv. Deze samenwerking is een zeer maatschappelijk betrokken initiatief. Bij de productie wordt gewerkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Duco Meubelproducties begeleidt hen op weg naar de arbeidsmarkt.

Bovendien wordt gewerkt met verantwoord Europees eikenhout en worden alle producten afgewerkt met milieuvriendelijke watergedragen olie, van Monocoat (Rubio). Tot slot worden diverse onderdelen van de waskommeubels, zoals de plankendragers voor de IRIS, geproduceerd bij een werkvoorzieningsbedrijf.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners