1376
Wastafels

De wastafelserie Loop & Friends is uitgegroeid tot de meest succesvolle wastafelcollectie van Villeroy & Boch ooit. Met zijn minimalistische ontwerp en ruime aanbod biedt Loop & Friends alle flexibiliteit voor de badkamerinrichting.

De nieuwe opzetwastafels van Loop & Friends spelen in op de huidige hang naar verfijning en elegantie: de meubelen en accessoires zijn opvallend smal en slank. Het uniforme design loopt naadloos over in de keramische afvoerplug, die als afsluitbare en niet-afsluitbare uitvoering leverbaar is. De wastafels zijn verkrijgbaar in een ronde (twee maten), vierkante, rechthoekige en ovale uitvoering.

Loop & Friends maakt talloze combinaties mogelijk. Daarnaast zijn de wastafels uit de collectie perfect te combineren met de meubelprogrammas Shape en Central Line gecombineerd met de Cult, Soul en Circle armaturen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners