1578
Dansani Poco

De Deense badmeubelfabrikant Dansani introduceert met Poco een slimme en tegelijkertijd stijlvolle oplossing. Poco is een nieuwe keramische wastafel met een vooruitstrevend, ruimtebesparend design; robuust en asymmetrisch.

Dankzij het asymmetrische design kan de wastafel gecombineerd worden met een smalle, plaatsbesparende onderkast, terwijl toch het comfort van een royale wastafel wordt geboden. Door de asymmetrische vormgeving kan de wastafel probleemloos in een hoek, naast een douche of vlak naast een closet geplaatst worden. Bovendien biedt deze wastafel een grote aflegruimte en een extra diepe waskom. Zo biedt Poco, in combinatie met de Luna onderkast, een slimme, ruimtebesparende oplossing met groots comfort. De Poco-wastafel is verkrijgbaar als asymmetrisch model (links of rechts) en als strak uitgevoerde middenwastafel.

Ook bijzonder in royale ruimten
Wanneer de ruimte in de badkamer het toelaat, is het wastafelmeubel te combineren met kolomkasten, spiegels en spiegelkasten. Overigens is Poco in combinatie met de Luna-meubels niet alleen een slimme oplossing voor de wat krapper bemeten badkamer. Ook in de royale badkamer levert deze combinatie een bijzonder resultaat op. Door twee asymmetrische wastafels met onderkasten naast elkaar te plaatsen en deze te combineren met royale kolomkasten en een brede spiegel ontstaat een onderscheidend geheel voor badkamercomfort met allure.

De Poco-wastafel is uitgevoerd in helder wit keramiek. De strakke middenwastafel heeft een breedte van 56 cm, de asymmetrische wastafels meten op het breedste punt 64 cm. De onderkasten en kolomkasten zijn leverbaar in wit of zwart hoogglans, walnoot, kersen of eiken en combinaties daarvan.

De Poco-wastafel biedt in combinatie met de Luna-meubels aantrekkelijke oplossingen, zowel in design als in prijsstelling.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners