951
Wastafels

De Deense fabrikant Dansani maakt met de exclusieve badmeubelserie Calidris en nieuwe wastafels de weg vrij voor compromisloze inrichtingsvrijheid. De badmeubels spelen in op de hedendaagse trends, waarin contrasten gezichtsbepalend zijn. Robuust tegenover elegant, mannelijk tegenover vrouwelijk, rationeel minimalisme in combinatie met warme houtstructuren. Extra aantrekkelijk - zowel in samenstelling als in prijsstelling - zijn de Calidris actiesets (tot eind 2009) in eiken, teak, gerookt eiken en wit hoogglans.

Rondom rechtlijnig subtitel
Calidris biedt ruimte aan creativiteit bij de inrichting van de badkamer. De meubels zijn ontworpen door Dansanis bekende designerduo Vecht & Kjær. Alle elementen zijn opgebouwd uit eenzelfde basismodule. Daardoor is de maatvoering van alle elementen, in welke combinatie dan ook, steeds perfect op elkaar afgestemd. Zo biedt Calidris rust en evenwicht in badkamerdesign zonder overbodige details die het beeld verstoren.

De wit glanzende, afgeronde zijkanten van de meubels, het warme teak- of het gebeitste eikenhout zijn bewerkt volgens het traditionele schrijnwerkerambacht, voor een onderscheidend eindresultaat. In combinatie met bijpassende voorzijden of kleurrijke deuren vormen de meubels een elegante basis voor het creëren van nieuwe badkamerideeën.

De wastafel is sfeerbepalend
De rechtlijnige modules zijn het uitgangspunt van Calidris. Maar de keuze van de wastafel bepaalt de individuele sfeer. In de minimalistische badkamer zorgt de strakke wastafel met strenge, geometrische belijning voor een eigentijdse, zelfbewuste uitstraling. De rechthoekige opzetwaskom op een massief wastafelblad onderstreept de elegante, functionele inrichtingstijl.

Brio
De platte, zorgvuldig vormgegeven marmeren wastafel Brio biedt bijzonder brede aflegruimte voor bijvoorbeeld sfeervolle kaarsen of aromatische zepen. De witte oppervlakken van de wastafel zorgen voor een contrastrijke combinatie met de onderkasten uit donker, gebeitst eiken. Deze combinatie is een echte blikvanger in de badkamer.

Menuet
De combinatie met de gestroomlijnd vormgegeven keramische wastafel Menuet, met meubelmodulen uit gebeitst eiken of hoogglans witte deuren, zorgt voor harmonieuze inrichting. De uitgelezen combinatie van licht en donker zorgt voor een stijlvol, minimalistisch beeld. De smalle, verchroomde grepen en de spiegel met geïntegreerde verlichting onderstrepen de sfeer.

Stijlvolle accessoires
Met de flexibele meubelserie Calidris heet Dansani het contrast in de badkamerinrichting welkom. Het brede assortiment van toebehoren en accessoires en de elegante spiegels maken het eenvoudig de badkamer evenwichtig in te richten in de gewenste sfeer.

Het assortiment van accessoires volgt namelijk dezelfde belijning en maatvoering als de meubels. Daarmee passen alle elementen steeds perfect bij elkaar, in dimensie en sfeer. Of het nu gaat om een handdoekhouder of een closetrolhouder, of om handige korven voor wasgoed of handdoeken.

Calidris najaarsactie
Dansani combineerde een groot aantal Calidrismeubels in combinatie met de nieuwe wastafels tot aantrekkelijke sets. Deze zeer complete sets in diverse samenstellingen en materialen worden tot eind 2009 geleverd met een zeer attractieve prijsstelling.

www.dansani.nl

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners