1866
8R BETONDESIGN
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 22-04-2017

8R BETONDESIGN, gespecialiseerd in het op maat vervaardigen van aanrechtbladen, kunst- en gebruiksobjecten uit beton, brengt met de hand gemaakte wastafels die in iedere vorm, stijl, maat en kleur kunnen worden uitgevoerd.

Met een keuze uit diverse standaard modellen of een geheel vrije vorm.

Huub Waterreus
Decoratief beton wordt al langer toegepast in interieurs voor bedrijven en particulieren, 8R BETONDESIGN onderscheidt zichzelf door het toepassen van technieken die eigenaar en ontwerper Huub Waterreus zelf ontwikkelde, alleen of in samenwerking met diverse collegas in het buitenland. Waterreus over zijn betonnen wastafels: "Betonnen wastafels zijn persoonlijk in vorm en uitstraling. Door gebruik te maken van de eigenschappen van beton, dat doorgaans als hard wordt ervaren, kan een aaibaar object ontstaan."

Showroom
In de showroom in het Noordhollandse Blokker staan stoere betonnen tafels in combinatie met hout en staal, stijlvol in- en outdoor meubilair en tijdloze keukens opgesteld. Daarnaast vindt je er ook diverse modellen schalen, wandpanelen met inlays en kleine decoratie artikelen zoals cijfers, letters en kandelaars. Dit alles wordt met enthousiasme en liefde vormgegeven met milieuvriendelijke materialen.

Creatieve expressie
8R BETONDESIGN werkt met beton, omdat het een buitengewoon materiaal dat tegelijkertijd praktisch, expressief, duurzaam en esthetisch is. Van een oer- en vormloze brij, kan vrijwel elke vorm omgezet worden tot een vaste massa. De mogelijkheden voor de creatieve expressie zijn eindeloos.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide