Glas is een geliefd materiaal in de badkamer. Glas is transparant, waardoor de badkamer een licht, luchtig uiterlijk krijgt. Bovendien is glas uitstekend bestand tegen water en gemakkelijk te schoon te maken, vanwege de supergladde oppervlakken.

Poederachtige kleuren
Glasspecialist Elidur biedt nu een nieuwe wastafelcollectie van hoogwaardig gelakt glas in poederachtige kleuren. In principe kan elke kleurwens vervuld worden. De wastafel wordt volledig uit glas gemaakt, in een strak, rechtlijnig design. De waskom wordt volledig vlak in de wastafel gelijmd, door middel van een speciale lijmtechniek.

Perfecte kleurafstemming
Elidur biedt de mogelijkheid om de kleur van het wastafelblad en de waskom exact op elkaar af te stemmen, of om te kiezen voor een spannend contrast. Door de grote keuzevrijheid aan kleuren, kan de wastafel perfect aan de kleurstelling in de rest van de badkamer afgestemd worden

De wastafel meet 60 x 110 cm en is 90 cm hoog. De ronde waskom biedt is beschikbaar in twee maten: diameter 340 mm of 450 mm. De ovalen waskom is leverbaar in 500 x 350 mm.

Ook leuk om te lezen