1587
Waskom Sondo

Met de 'SONDO' waskom transformeert Alape het dagelijkse wasritueel tot een verleidelijke ervaring. De ‘SONDO’ waskom verbindt de klassieke schotelvorm met de moderne, zuivere uitstraling van een cilinder. Deze moderne, maar toch ook klassieke waskom, is ontstaan uit een samenwerking met designer Gerhard Busalt. Waskom 'SONDO' is gemaakt van drie millimeter dun geglazuurd staal, heeft een royale diameter en is verkrijgbaar als opbouw- en onderbouwwaskom.

De waskom ‘SONDO’ van Alape verenigt functionaliteit, kwaliteit en een zuiver ontwerp in een esthetische vorm. Ondanks het minimalistische design hoeft de gebruiker niet aan functionaliteit in te boeten: de diepe vorm en de grote diameter zorgen voor een comfortabel gebruik. Door de afmetingen wordt de indruk gewekt dat de opbouwwaskom boven het wastafelmeubel zweeft. De ‘SONDO’ toont op indrukwekkende wijze de voordelen van geglazuurd staal; zo hard als graniet, kleurvast en bijzonder duurzaam. Dankzij de nauwkeurige afmetingen en het homogene glasoppervlak is de waskom met alle materialen en woonstijlen te combineren. Charmant element
De ruime afmetingen en het tijdloze design maken van 'SONDO' een charmant en expressief wastafelelement. 'SONDO' is verkrijgbaar met een buitendiameter van 450 mm. Terwijl de onderbouwvarianten in twee diepten (102 of 132 mm) verkrijgbaar zijn, is de opbouwwaskom verkrijgbaar in 115 mm diepte.

Waskomcollectie
‘SONDO’ is onderdeel van de A˘form waskomcollectie van Alape. Door de ruime keuze in vormen, afmetingen en combinaties biedt Alape hiermee een een uniek scala aan mogelijkheden. www.alape.com

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners