1319
Thebalux wastafel

Het design van de wastafel is sfeerbepalend in de badkamer.Bij de ontwikkeling van nieuwe badkamerseries wordt de wastafel vaak als uitgangspunt genomen. De rest van de badkamerproducten wordt qua vormgeving afgestemd op de wastafel.

De wastafel is er in allerlei soorten, maten en materialen. Rond, strak, met of zonder zuil, met of zonder onderkast, als opzetkom, als inbouwwastafel, etc. Kortom, er is voor elke smaak en situatie de juiste wastafel.

Strak, rond, plat
Strak en rechthoekig was lang de trend. Tegenwoordig zien we de ronde vormen weer terug komen, of een combinatie van strak en rond. Strakke, robuuste wastafels met vloeiend afgeronde hoeken en brede randen doen het goed. Ook de superplatte wastafel, met ondiepe waskom is populair.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Monumentaal
De nieuwste trend is de monumentale, vrijstaande wastafel. Stevige vormen, veelal van keramiek, die staan als een huis. Deze komen vooral mooi tot hun recht wanneer ze met zn tweeën naast elkaar worden geplaatst. De robuuste, vrijstaande wastafel is helemaal af met een vloerstaande kraan. Maar ook een inbouwkraan aan de wand is een goede optie. Zon monumentale wastafel vraagt overigens wel om een consequente voortzetting van de gekozen stijl. Het toilet, het bad, de tegels en de accessoires mogen niet petieterig zijn. Een minimalistische omgeving, in natuurlijke tinten is een fraai uitgangspunt voor stevig design.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners