1002
Dornbracht wastafel Meta.02

Meta.02 - minimalistische vormenspraak Onlangs introduceerde Dornbracht een uitbreiding op het succesvolle programma Meta.02. Meta.02 zet het thema minimalisme als compleet programma voor de badkamer om. Zowel douche- als badarmaturen, alsook accessoires vallen op door hun gereduceerde vormen en minimale afmetingen.

Zo biedt Dornbracht met de Meta.02 Grande nu ook een oplossing voor grote wastafels aan, deze beschikt over een body met meer volume en een grotere uitloop. Andere programma noviteiten zijn een fonteinkraantje, een badinloop voor wandmontage en een toiletborstelgarnituur voor wandmontage met een matte kristalglas inzet.

De grote variatie in de serie wordt door de vele verschillende varianten onderstreept, waarin de Meta.02 verkrijgbaar is: naast de klassieke eenhendelmengkraan is er de armatuur met verhoogde standvoet voor opzetbakken en staande wasbakken. Daarnaast is ze als tweegats en driegats variant verkrijgbaar. Door het bijzondere concept kan de Meta.02 hier als wandarmatuur vrij positioneerbaar boven de wastafel geplaatst worden.

De serie Meta.02 wordt aangevuld met een breed assortiment accessoires, die eveneens door hun recht en tijdloze lijnvoering overtuigen. De producten voor rondom de wastafel, ligbad, douche en wc bieden praktische oplossingen. Tot het totaalprogramma behoren negen planchetten, verschillende handdoekhouders, een toiletrolhouder en toiletborstelgarnituren als staande variant of als wanduitvoering. Door hun heldere vormenspraak zijn de Meta.02 accessoires ook perfect te combineren met de series: Tara, Tara Classic, Tara Logic, Meta Pur en Yota.

Alle Meta.02 varianten zijn verkrijgbaar in de oppervlakken chroom en platina mat. Het design stamt van Sieger Design.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners