1543
Nieuw: wastafel BETTEART
Gepubliceerd: 28-06-2016 Laatste update: 14-09-2017

Als een sculptuur, kunstzinnig, markant en een blikvanger pur sang. Dat is de nieuwe vrijstaande wastafel BETTEART van de Duitse designfabrikant BETTE. Hiermee bewijst BETTE opnieuw, dat zij tot de beste sanitair fabrikanten behoren op het gebied van design, exclusiviteit en kwaliteit. De wastafel is perfect te combineren met het vrijstaande ligbad uit de gelijknamige serie. Naast het opvallende design geniet u jaren van de vele voordelen van het hoogwaardige geëmailleerde titaniumstaal.

Alsof uit één stuk vervaardigd zonder naden
Het bijzondere ontwerp is gemaakt in samenspraak met Designbureau Tesseraux & Partner. Wat deze wastafel absoluut uniek maakt is dat deze naadloos met de hand is vervaardigd. Dit is een goed bewijs van de hightech productie waarmee BETTE zich onderscheid. De wastafel is 60 cm breed, 40 cm diep en 90 cm hoog en is volkomen vrij van randen en naden. Dit is niet alleen esthetisch mooier, het heeft ook hygiënische voordelen. Vuil en bacteriën kunnen zich niet in naden nestelen. Dankzij de ronde vormgeving van de 10 cm diepe waskom, de subtiele bovenrand en het feit dat er geen naden in de wastafel zitten, is het reinigen eenvoudig en effectief.

Voordelen BETTEGLAZUUR®
De BETTEART wastafel is vervaardigd van duurzaam titaniumstaal, dat is voorzien van het unieke BETTEGLAZUUR®. Op het glasharde en poriënvrije oppervlak van het glazuur hebben vuil en bacteriën geen kans. Daarnaast is het glazuur kras- en slagvast en goed bestand tegen chemicaliën, zoals cosmetica en verzorgingsproducten (zelfs nagellakremover). Het materiaal is UV- en hittebestendig en daardoor ook bestand tegen kaarsen. Al deze voordelen zorgen ervoor dat het oppervlak zijn briljante glans en kleurechtheid behoudt, zelfs na vele jaren van intensief gebruik. Met BETTE kiest u dus voor gegarandeerde kwaliteit.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide