1709
Piet Boon badkameraccessoires

Tandenpoetsen aan de wastafel... een dagelijks ritueel. Een beetje knoeien met tandpasta is bijna niet te voorkomen, zeker niet wanneer er kinderen in het spel zijn. Een kloddertje tandpasta valt maar zo op de rand en wordt in de haast van de ochtendspits vergeten.

Geen probleem wanneer er gebruik gemaakt wordt van een gewone tandpasta. Maar wanneer gepoetst wordt met een tandpasta met amine-fluoride, dan is voorzichtigheid geboden!

Doffe plek
Tandpasta met amine-fluoride is namelijk funest voor de glazuurlaag van de keramische wastafel. Wanneer dergelijke tandpasta een aantal uren de kans krijgt om in te drogen op het keramiek, ontstaat een doffe plek. En die plek is niet meer te verwijderen.

Wie poetst met tandpasta met amine-fluoride doet er dus verstandig aan de wastafel schoon achter te laten en alert te zijn op lekkende tubes. Want u wilt natuurlijk niet alleen uw tanden in goede conditie houden, maar ook uw wastafel!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners