4227
Luca waskommen

Naast de traditionele wastafel, is de opzetwaskom in vele soorten, maten, materialen en kleuren een mooie passende oplossing voor de design badkamer anno 2012. De vorm en het materiaal van de wastafelkom komen door de opbouw op een blad of onderkast beter tot uiting en geeft de badkamer een luxere en ruime uitstraling. Geheel passend bij de vormgeving van uw toilet of bad biedt Luca Sanitair voor elke badkamer een passende Italiaanse design waskom.

Eigen merk Luca Vasca biedt slank design
Luca Vasca waskom is volledig massief gegoten van mineral stone en heeft een dunne rand van 2,5 cm. Het slanke design kan in de volledige badkamer doorgevoerd worden met bijpassende ligbaden. De waskom is in zowel ovaal, rond als ei-vorm te verkrijgen.

Vrijstaande waskom als wastafel
Handvervaardigd exclusief Italiaans porselein van Cielo Le Giare biedt een unieke vrijstaande wastafel. Hierdoor is het ook mogelijk om de wastafel midden in de badkamer te positioneren. Naast vier modellen is er een keuze uit drie verschillende kleuren, het traditionele glans wit, mat wit en antraciet keramiek. Het porselein wordt gegoten in mallen, hierdoor zijn er geen enkele naden en lijnen zichtbaar. Vanaf het zijaanzicht is vooral de ronde vormgeving nadrukkelijk aanwezig, vanaf het bovenaanzicht is de ei-vorm duidelijk zichtbaar.

Rond, vierkant, strak of klassiek
De waskommen van de serie Hidra biedt hoogwaardig Italiaans sanitair in vele vormen, maten en kleuren. Voor de strakke badkamer is er een vierkante waskom met keuze uit strakke of ronde hoeken. Enkele modellen zijn zelfs verkrijgbaar in een zilveren uitvoering. Ook voor de klassieke badkamer is een passende ronde vormgegeven waskom verkrijgbaar.

Vloeiende en golvend lijnenspel
De serie Meg 11 van het merk Galassia heeft de ronde en kubistische stijl op een unieke manier gecombineerd. De waskom is strak vierkant, maar heeft vloeiende ronde hoeken. Binnen deze serie zijn een bijpassend vrijstaand bad, douchebak en verschillende accessoires verkrijgbaar.

Transparante waskom
Het Italiaanse merk Adatto Casa biedt, naast gebruikelijk wit porselein, ook een transparant glazen waskom. Het hoogwaardige transparant glas geeft de badkamer een extra ruime look. Een zeer speciale uitvoering is de Ego Tondo een glazen waskom met zwart of wit kant in het glas verwerkt.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners