2481
Sphinx VariForm wastafels
Gepubliceerd: 20-03-2018

 Deze nieuwe slanke wastafels geven de badkamer een tijdloze uitstraling en zijn door de royale diepte fijn in het gebruik. De nieuwe serie VariForm-wastafels is in een groot aantal maten en vormen verkrijgbaar en mogelijk als opzet-, opbouw- en onderbouwwastafel. Daarmee biedt het portfolio bijzonder veel mogelijkheden voor de vormgeving van wasgelegenheden, zowel van openbare sanitaire ruimten als hotel- en privébadkamers.


Elegantie met een slanke rand
De keramische wastafels zijn tijdloos mooi door hun slanke rand. Ze hebben een cirkelvormig, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor ze qua design en afmeting in vrijwel elke badkamer passen. Omdat niet iedere wasgelegenheid hetzelfde is, zijn de VariForm-wastafels verkrijgbaar als opzet-, opbouw- en onderbouwwastafel. En bovendien verkrijgbaar met kraan- én overloopgat of zonder kraan- en overloopgat. Naargelang de situatie, wens en technische mogelijkheden kan de kraan op de wastafel of op het wastafelblad worden bevestigd. Of als wandkraan aan de muur.

2018-Bathroom-02-D-VariForm-Washbasin-Hotel.jpg
 
Goede ergonomie dankzij de ruime diepte
Kenmerkend voor alle VariForm-wastafels is de royale diepte, die veel comfort biedt. Het hoogwaardige sanitairkeramiek van de wastafels is barst- en krasvrij en onderhoudsvriendelijk. Ook bij intensief gebruik, blijven de wastafels heel lang mooi.

2018-Bathroom-01-C-VariForm-Washbasin.jpg
 
Opzetwastafel
Opzetwastafels zijn een lust voor het oog. De witte, keramische wastafels in een ronde, ovale, rechthoekige of ellipsvormige variant kunnen fraai gecombineerd worden met werkbladen van hout, glas, natuursteen of andere materialen. De ronde opzetwastafel heeft een diameter van 40 cm. De ovale vorm kent twee afmetingen, te weten: 55x40 cm en 60x45 cm. De ellipsvormig opzetwastafel is verkrijgbaar in de maten 55x40 cm en 60x45 cm en de rechthoekige variant in de afmetingen 55x40 cm en 60x45 cm.

2018-Bathroom-01-H-VariForm-Washbasin.jpg
 
Opbouwwastafel
Het Sphinx VariForm-portfolio bevat ook esthetische opbouwwastafels. Deze worden halverwege in het blad geplaatst, waardoor de wastafel boven het wastafelblad uitsteekt. Hierdoor blijft er veel ruimte rondom de wastafel over. De semi-verzonken ronde wastafel heeft een diameter van 40 cm. De ovale opbouwwastafel is verkrijgbaar in de afmetingen 55x40 cm, 55x45 cm en 60x48 cm. De ellipsvormige wastafel is te verkrijgen in de maat 60x40 cm en de rechthoekige versie in de afmetingen 55x40 cm en 55x45 cm.

2018-Bathroom-02-C-VariForm-Washbasin-AquaClean-Tuma-Comfort-Hotel.jpg
 
Onderbouwwastafel
Wie op zoek is naar meer aflegruimte in de badkamer hoeft niet verder te zoeken. Een onderbouwwastafel is dan een ideale oplossing. De wastafel wordt aan de onderkant van het wastafelblad bevestigd en afgedicht met siliconen, waardoor er veel aflegruimte bovenop het wastafelblad ontstaat. Dankzij deze installatiemethode zijn de wastafels ook heel gemakkelijk schoon te maken. De onderbouwwastafel is verkrijgbaar in een rond ontwerp met een diameter van 33 cm. De ovale onderbouwwastafel is 50x40 cm. De ellipsvormige wastafel is verkrijgbaar in de maat 55x40 cm en de rechthoekige uitvoering in de afmeting 50x40 cm.

Met de VariForm-wastafels biedt Sphinx stijlvolle wastafels in alle vormen, maten en varianten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide