1672
Acqua Fraccaroli

Cosentino Group, wereldleider in de productie en distributie van innoverende materialen voor architectuur en design, lanceert wereldwijd de kleur die de vijfentwintigste verjaardag van het toonaangevende kwartsmerk Silestone® symboliseert: Acqua Fraccaroli.

De lancering van deze nieuwe kleur gebeurt wereldwijd voor deze Limited Edition kleur in de steden Londen, New York, Vancouver, Sao Paulo, Sidney, Singapore, Tel Aviv, Milaan en Barcelona. De presentatie vindt plaats op de beurs 100% Design in Londen en tegelijkertijd in de Cosentino Centers van de genoemde steden.

Naar aanleiding van alle acties die in 2015 worden georganiseerd om de vijfentwintigste verjaardag van het merk Silestone® te vieren heeft Cosentino in samenwerking met de Braziliaanse binnenhuisarchitecte Brunete Fraccaroli deze nieuwe krachtige en frisse kleur ontwikkeld. De ruimte Casa Cor in Sao Paulo werd uitgekozen voor de eerste mise-en-scène, waarna de wereldwijde presentatie volgde.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Geïnspireerd op herinneringen uit de eigen kinderjaren van de architecte, waar felle, intense kleuren altijd aanwezig waren, biedt Acqua Fraccaroli een blauwgroene tint die opvalt door zijn glans, sterkte en vrolijkheid de kleur vertegenwoordigt natuur, gezondheid, geluk en welzijn. Acqua Fraccaroli is een frisse tint, die elke ruimte waarin het wordt gebruikt nieuw leven inblaast. Dankzij de veelzijdigheid in toepassing en kleurencombinaties kunnen er uiteenlopende sferen mee gecreëerd worden, van de meest overdadige en opvallende ontwerpen tot meest harmonieuze en ontspannen ruimten. Uiteraard altijd volgens de schoonheids- en kwaliteitsmaatstaven die Silestone® kenmerken.

Dankzij de vertrouwde functionele en mechanische eigenschappen van Silestone®, is Acqua Fraccaroli niet alleen mooi, maar biedt het ook hardheid, stoot- en krasvastheid en een geringe absorptie waardoor het materiaal vlekbestendig is. Ter ere van de 25e verjaardag geeft Cosentino 25 jaar garantie op het materiaal voor keukenwerkbladen ondersteund met een reeks internationale certificaten die de kwaliteit accrediteren waaronder Greenguard, NSF en LGA “Hygiene”.

Acqua Fraccaroli is een perfecte eyecatcher voor openbare en particuliere ruimten, voor toepassingen als keuken- en badkamerwerkbladen, vloeren, tegels, barbladen, trappen of elke andere toepassing in de binnenhuisarchitectuur.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners