Luca Sanitair uit Leiden brengt exclusief een nieuwe serie keramiek wastafelkommen op de Nederlandse markt. De waskommen zijn van het Italiaanse Sanitair merk Cielo en kenmerken zich door het dunne keramiek.

Met slechts 5 mm. behoort het keramiek van de Shui Comfort waskommen tot één van de dunste ter wereld. Het resultaat van dit lichtere product is een sterker design en betere functionaliteit.

De nieuwe Shui Comfort waskommen zijn het resultaat van een project van 10 jaar waarin nieuwe ideeën over eigentijdse ontwerpen en functionaliteit zijn ontwikkeld. De waskommen zijn beschikbaar in maar liefst 16 kleuren.

Luca Sanitair levert de waskommen van Cielo exclusief op de Nederlandse markt. Alle merken die Luca Sanitair voert in Nederland zijn alleen verkrijgbaar bij de dealers van Luca Sanitair; niet via internet. Meer recente nieuwe producten
De Cielo Shui waskommen zijn 100% Italiaans en afgelopen 14 & 15 september tijdens de Luca Sanitair huisshow gepresenteerd. Tijdens de huisshow zijn nog een aantal nieuwe producten geïntroduceerd, zoals de kranenserie Time2020 van Bongio, nieuwe Fiore kranen en een aantal nieuwe Luca Sanitair ligbaden.

Ook leuk om te lezen