1716
SCAPE van NotOnlyWhite

NotOnlyWhite is constant in ontwikkeling. Voor het eerst zijn ontwerpen van een externe designer toegevoegd aan de bestaande collecties van Marike Andeweg.

De nieuwe collectie, genaamd Scape, van de Nederlandse ontwerper Joost van der Vecht (1971) voor NotOnlyWhite bestaat uit een serie van 3 monolieten en 2 wandmodellen, met verschillende inlays. Zorgvuldig gekozen verhoudingen en de juiste mix van kleur en materiaal maken de Scape een intrigerend object.

Scape monoliet

De collectie dankt zijn naam aan de verschillende ‘landschappen’ die in de wastafel ontstaan door het gebruik van verschillende inlays. Ondanks zijn statige verschijning oogt de monoliet rank en vriendelijk door de slechts 12mm dikke buitenrand. De subtiele plint tilt de monoliet net van de vloer.

Aan de binnenzijde zorgen zowel het raster als de blokken van wit Himacs ieder op hun eigen manier voor een bijzonder lijnenspel en bieden op speelse wijze veel ruimte voor het plaatsen van accessoires. De Bianco Carrara marmeren plaat maakt de serie inlays voor de monoliet compleet en laat zich fraai combineren met het zwarte Himacs.

Scape wandmodel

De collectie dankt zijn naam aan de verschillende ‘landschappen’ die in de wastafel ontstaan door het gebruik van verschillende inlays. Het wandmodel is gemaakt van wit Himacs en heeft 2 verschillende inlays. Zowel het raster als de blokken van wit Himacs zorgen ieder op hun eigen manier voor een bijzonder lijnenspel en bieden op speelse wijze veel ruimte voor het plaatsen van accessoires.

Bij het model met het raster is het mogelijk om 2 wandkranen toe te passen. De inlays voor het wandmodel zijn in verschillende kleuren Himacs verkrijgbaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide