1409
SCAPE van NotOnlyWhite

NotOnlyWhite is constant in ontwikkeling. Voor het eerst zijn ontwerpen van een externe designer toegevoegd aan de bestaande collecties van Marike Andeweg.

De nieuwe collectie, genaamd Scape, van de Nederlandse ontwerper Joost van der Vecht (1971) voor NotOnlyWhite bestaat uit een serie van 3 monolieten en 2 wandmodellen, met verschillende inlays. Zorgvuldig gekozen verhoudingen en de juiste mix van kleur en materiaal maken de Scape een intrigerend object.

Scape monoliet

De collectie dankt zijn naam aan de verschillende ‘landschappen’ die in de wastafel ontstaan door het gebruik van verschillende inlays. Ondanks zijn statige verschijning oogt de monoliet rank en vriendelijk door de slechts 12mm dikke buitenrand. De subtiele plint tilt de monoliet net van de vloer.

Aan de binnenzijde zorgen zowel het raster als de blokken van wit Himacs ieder op hun eigen manier voor een bijzonder lijnenspel en bieden op speelse wijze veel ruimte voor het plaatsen van accessoires. De Bianco Carrara marmeren plaat maakt de serie inlays voor de monoliet compleet en laat zich fraai combineren met het zwarte Himacs.

Scape wandmodel

De collectie dankt zijn naam aan de verschillende ‘landschappen’ die in de wastafel ontstaan door het gebruik van verschillende inlays. Het wandmodel is gemaakt van wit Himacs en heeft 2 verschillende inlays. Zowel het raster als de blokken van wit Himacs zorgen ieder op hun eigen manier voor een bijzonder lijnenspel en bieden op speelse wijze veel ruimte voor het plaatsen van accessoires.

Bij het model met het raster is het mogelijk om 2 wandkranen toe te passen. De inlays voor het wandmodel zijn in verschillende kleuren Himacs verkrijgbaar.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners