1562
Marike Well

De top collectie van het Marike® is herkenbaar door de ultieme sobere vormgeving en de glamourouse uitstraling. De WELL collectie bestaat uit een serie fraai vormgegeven wastafels, doucheplateaus en het ultieme ligbad.

De WELL collectie bestaat stuk voor stuk uit prachtige objecten en is dus naast de functionaliteit ook heerlijk om naar te kijken. De detaillering van de waterafvoer, de juiste verhoudingen en het strakke lijnenspel geven de collectie haar schoonheid.

De wastafels zijn verkrijgbaar in een vijftal uitvoeringen: een fonteintje voor in het toilet, een éénpersoons model en maar liefst drie tweepersoons modellen 1.20 en 1.40m.

Het bad wordt gevormd door een contradictie die ontstaat door de harde en strakke lijnen aan de buitenkant en de zachte golvende lijnen aan de binnenkant. Deze contradictie geeft het baden in de WELL een gevoel van welbehagen. Het lijnenspel wordt door de bijzondere waterafvoer, die over de gehele lengte van het bad loopt, extra benadrukt.

De ergonomie van een product bepaalt het comfort. Tijdens het baden worden rug, billen en benen door de golvende vorm van de bodem ondersteund, waardoor onderuitglijden wordt voorkomen en de benen worden ontlast. De detaillering en technische uitvoering van de waterafvoer is zo vormgegeven dat er geen afvoerputje voelbaar en zichtbaar is. Hierdoor ontstaat er een egaal oppervlak over de gehele lengte van het bad en wordt het comfort optimaal ervaren. De WELL collectie is verkrijgbaar in de kleuren Glacier White (ijswit) en Night Sky (zwart).

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide