3852
Marike Factor

Ranke vormen, een nieuw materiaal, vier lijnen en een flinke wegzetruimte voor badkamer accessoires. Dit kenmerkt de nieuwste FACTOR collectie van Marike®. De collectie draagt de naam FACTOR, waarmee de flexibiliteit van de wastafel benadrukt wordt. Het ontwerp wordt gekarakteriseerd door het, naar links of naar rechts, schuin aflopende watervlak.

De FACTOR bestaat uit een serie van 2x4 modellen. De behoefte voor normaal of extra wegzetruimte zal de uiteindelijke keuze van het model bepalen. De collectie is leverbaar in een drietal kleuren: Polar White, Concrete Grey en Basalt Grey en wordt gemaakt uit een hoogwaardige, industrieel vervaardigd composiet steen waardoor de wastafel een fluweelzachte oppervlakte krijgt. De FACTOR collectie is verkrijgbaar in een viertal formaten vanaf 80 cm tot 120 cm.

Deze contradictie geeft het baden in de WELL een gevoel van welbehagen. Het lijnenspel wordt door de bijzondere waterafvoer, die over de gehele lengte van het bad loopt, extra benadrukt.

De ergonomie van een product bepaalt het comfort. Tijdens het baden worden rug, billen en benen door de golvende vorm van de bodem ondersteund, waardoor onderuitglijden wordt voorkomen en de benen worden ontlast. De detaillering en technische uitvoering van de waterafvoer is zo vormgegeven dat er geen afvoerputje voelbaar en zichtbaar is. Hierdoor ontstaat er een egaal oppervlak over de gehele lengte van het bad en wordt het comfort optimaal ervaren. De WELL collectie is verkrijgbaar in de kleuren Glacier White (ijswit) en Night Sky (zwart).

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners