1447
Wastafelkraan Grohe

De badkamerseries GROHE Concetto en GROHE Essence worden door Grohe aangevuld met twee nieuwe wastafelkranen. De aanwinsten van de sanitairfabrikant bieden door de hoge en draaibare uitloop veel gemak ten opzichte van de lage wastafelkranen. Beide modellen zijn subtiel en tijdloos vormgegeven waardoor ze goed te combineren zijn met uiteenlopende eigentijdse badkamerstijlen. Uiteraard zijn beide kranen voorzien van GROHE SilkMove® voor soepele en nauwkeurige bediening; GROHE StarLight® zorgt voor een langdurig glanzende chroomlaag.

In de badkamer is men op zoek naar comfort met een vleugje design. Of het nu gaat om tandenpoetsen, scheren, (handen) wassen en haren wassen; gemak dient de mens. Door de draaibare uitloop van zowel de Concetto als de Essence, gaat het schoonmaken van de wastafel na het poetsen van de tanden of na het scheren, een stuk gemakkelijker. En ook even snel haren wassen onder de wastafelkraan in plaats van een complete douchebeurt kan door de hoge uitloop heel gemakkelijk. Kortom, het badkamerplezier wordt met deze twee nieuwe wastafelkranen met recht verhoogd.

Complete badkamerseries Al eerder lanceerde Grohe de populaire badkamerseries Concetto en Essence. Concetto staat voor fris en tijdloos; Essence voor een strakke vormgeving. Beide series bevatten kranen voor wastafel, toilet, bad en douche. De toevoeging van de nieuwe wastafelkranen aan beide lijnen is een moderne aanvulling met een groot onderscheid in comfort.

hendersmagazinebanner.png

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners