2127
NotOnlyWhite Marike Andeweg

NotOnlyWhite is een Nederlands design label. Wij streven ernaar om onderscheidende en flexibele producten te bieden voor zowel de woon- als projectmarkt zoals de Not Only White fonteinen:

BASE fontein
Zoals de naam doet vermoeden bestaat de Base collecties uit 10 basisvormige modellen. De collectie wordt gekenmerkt door de 12mm afrondingen. Hierdoor wordt de collectie toegankelijk en zeer eenvoudig in onderhoud. De Base is niet alleen perfect voor gebruik thuis, maar zijn eigenschappen maken de Base ook een perfecte keuze voor omgevingen waar een hoge mate van hygiëne is vereist of waar er intensief gebruik van wordt gemaakt zoals hotels, ziekenhuizen, beursgebouwen of vliegvelden. Base fontein is verkrijgbaar in wit, grijs, beige en rood Himacs.

BLEND fontein
De Blend fontein is de kleine versie van de Blend wastafel. De bovenkant van het organisch gevormde wasbakje loopt naadloos over in de 6cm hoge spatrand en geeft de Blend fontein een nostalgische uitstraling. De fontein is ook verkrijgbaar met een onderrand en beide modellen zijn voorzien van de nieuwe Flush afvoer. Blend fontein is verkrijgbaar in wit Himacs.

FORM fontein
Form fontein is een slimme oplossing voor kleine toiletruimtes vanwege zijn beperkte afmetingen. Form fontein is verkrijgbaar in 10 modellen in wit, grijs, beige en rood Himacs en is voorzien van de Flush afvoer uitgevoerd in dezelfde kleur en materiaal.

KUUB fontein
Kuub fontein is een slimme oplossing voor kleine toiletruimtes vanwege zijn beperkte afmetingen. De onzichtbare afvoer geeft de Kuub een interessante draai. Kuub fontein is verkrijgbaar in 8 modellen in wit, grijs, beige en rood Himacs.

PUCK fontein
Puck is kommetje dat uitnodigt tot aanraken. Het gebruik van de structuur-coating in combinatie met het soepele uiterlijk van het Himacs, geven de Puck een speciaal en speels karakter. Meerdere kleurcombinaties zijn verkrijgbaar, evenals de keuze uit een geparelstraalde metalen beugeltje of een maatwerk plankje. Dit alles bij elkaar maakt de Puck een vrolijke en praktische toevoeging voor het toilet of de kleine badkamer. Puck is verkrijgbaar in wit, grijs, beige, bruin en zwart Himacs. De structuur-coating is verkrijgbaar in grijs, bruin en zwart.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners