3232
DuraSquare: Design, dat plaats creëert

Met de uitbreiding van de DuraSquare serie presenteert Duravit de samensmelting van puristisch design en bescheiden geïntegreerde opbergvlakken. De aanvulling bestaat uit nieuwe wastafelmaten, een asymmetrische wastafel en een dubbele wastafel, die altijd met een onderbouwmeubel of een metalen onderstel laten combineren. Door verschillende combinatiemogelijkheden met de meubelserie XSquare en andere meubelseries, biedt DuraSquare veelzijdigheid en comfortabele opbergmogelijkheden.

De nieuwe asymmetrische wastafel kan naar keuze links of rechts een opbergvlak hebben, extra comfort en de perfecte plek voor het opbergen van kleine spulletjes. In een breedte van 800 mm is de wastafel zeer geschikt voor de gastenbadkamer. Voor kleinere ruimtes is er ook nog een wastafel met een breedte van 500 mm. Beide laten zich met onderbouwmeubels uit de XSquare serie of andere Duravit meubelprogramma’s combineren. Een bijzondere eyecatcher is het metalen onderstel. Het onderstel zorgt voor een stoere finish van de DuraSquare wastafels en is in modern zwart of klassiek chroom verkrijgbaar, wandhangen of staand op de vloer. De geïntegreerde glasplaat in zeven dessins vergroot de opbergruimte.

Een ideale oplossing voor het gescheiden maar gelijktijdig gebruik van de wasplaats, biedt de nieuwe dubbele wastafel met een breedte van 1200 mm. De verhoging in het midden is de kraanbank en heeft zacht vloeiende vormen. Deze dient als extra opbergvlak voor spulletjes zoals tandenborstel, scheerkwast of scheermesje. Op een relatief kleine plek creëert de dubbele wastafel in combinatie met het onderbouw meubel veel opbergruimte. In 28 verschillende oppervlakken van hout tot lak laat het zich in iedere badkamer integreren. De praktische dubbele wastafel kan ook met een stijlvol metalen onderstel worden gecombineerd.

hendersmagazinebanner.png

De exacte geometrie van de rechthoekige buitenvorm van DuraSquare loopt vloeiend over in de softe binnenkant. De wasbakken zijn vervaardigd uit het uit het innovatieve DuraCeram®. Deze grondstof maakt het mogelijk om wasbakken met een uitgesproken dunnen rand te realiseren die absoluut onderhoudsvriendelijk en stabiel is.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners