Gepubliceerd: 16-09-2016 00:00
1899
DuPont wastafels en spoelbakken

Op de 25e Silver edition van Interieur 2016 (14-23 okt. Kortrijk, België) exposeert DuPont™ Corian® op zijn stand (Hal 2, Stand 210) het nieuwe en uitgebreide productaanbod voor particuliere en commerciële badkamers en keukens, en de waaier van fascinerende kleuren die zijn gecreëerd met unieke productietechnieken.

De superieure stijl en veelzijdigheid van de oplossingen van DuPont™ Corian® worden aan bezoekers gepresenteerd via fascinerende en elegante installaties, die geïnspireerd zijn op het succesvolle “Portraits of Life” project.

Het Portfolio van DuPont™ Corian® op het gebied van spoelbakken en wastafels wordt gekenmerkt door veelzijdige, hedendaagse en innovatieve eigenschappen. Ze kunnen worden ingebouwd in Corian® werkbladen en bieden prachtige, hoogwaardige, inherent hygiënische en betrouwbare designs voor woningen en openbare ruimtes. De nieuwe spoelbakcollectie van Corian® bestaat uit 25 spoelbakken in 7 categorieën: Smooth (twee modellen), Salty (één model), Tasty (één model), Rounded (één model), Sweet (acht modellen), Spicy (zeven modellen), Sparkling (vijf modellen).

De wastafelcollectie van Corian® bestaat uit 22 wastafels in 9 categorieën: Purity (twee modellen), Relax (drie modellen), Refresh (twee modellen), Energy (drie modellen), Calm (vier modellen), Peace (één model), Serenity (drie modellen), Quite (twee modellen), Care (twee modellen voor de gezondheidszorg).

Ga voor een video over het wastafelassortiment naar https://youtu.be/myEsZzWJjKo of bezoek het officiële DuPont™ Corian® kanaal op Youtube op www.youtube.com/Coriandesign.

DuPont™ Corian® heeft behalve de nieuwe collectie spoelbakken en wastafels zojuist ook douchebakken en baden geïntroduceerd voor particuliere en commerciële omgevingen:
Corian® Delight baden (leverbaar in drie modellen: rechthoekig met top, ovaal met top, vrijstaand)
Corian® Smart douchebakken (leverbaar in 12 maten, die alle kunnen worden aangepast)
Corian® Casual douchebakken (leverbaar in acht maten)
Interieurontwerpers, vakmensen en dealers kunnen deze baden en douchebakken combineren met Corian® bekleding, natte wanden en oppervlakken om badkamers te creëren die voldoen aan een groot aantal verschillende stijl- en functiebehoeften.

Op de stand van DuPont™ Corian® zijn, zowel horizontale als verticale werkbladen te zien, in kleuren die door Corian® zijn vervaardigd met exclusieve productieprocessen; DeepColour™ Technology (geavanceerde materialen in donkere kleuren met superieure kleurdiepte en slijtvastheid en verbeterde verwerkingseigenschappen) en Fusion™ Technology.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide