1767
Pasklare wastafels & spoelbakken
Gepubliceerd: 22-06-2015 Laatste update: 22-04-2017

Als onderdeel van zijn "Endless Evolution" groeiprogramma, heeft DuPont™ Corian® de lancering aangekondigd van een verbeterd en uitgebreid aanbod van pasklare wastafels voor de badkamer en een algemene herpositionering van de volledige collectie van vormen, waaronder keukenspoelbakken en wastafels voor de zorgsector. Elke nieuwe wastafel voor de badkamer wordt gekenmerkt door een veelzijdig, eigentijds design en is voorzien van innovatieve technische functies.

Pasklare wastafels en spoelbakken zijn al lang een fundamenteel onderdeel van het DuPont™ Corian® assortiment. Decennialang heeft de naadloze integratie van Corian® vormen en platen een mooie, kwalitatief hoge, hygiënische en betrouwbare oplossing geleverd voor woningen en openbare ruimten over de hele wereld.

Het volledig hernieuwde aanbod van Corian® vormen omvat nu in totaal 40 modellen. Ze zijn onderverdeeld in een collectie wastafels en spoelbakken. Elke collectie heeft een naam die haar onderscheidende esthetiek weerspiegelt:

Het ovale DuPont-logo, Endless Evolution, het Endless Evolution-logo, DuPont™, Corian® en DeepColour™ zijn handelsmerken, gedeponeerde handelsmerken of auteursrechtelijk beschermd materiaal van E. I. du Pont de Nemours and Company of gelieerde ondernemingen. Andere logo’s, handelsmerken en gedeponeerde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende houders. *Patent is aangevraagd.

- Badkamer collectie (twintig modellen): Purity (twee modellen), Relax (drie modellen), Refresh (twee modellen), Energy (drie modellen), Calm (vier modellen), Peace (een model), Serenity (drie modellen), Care (twee modellen voor de zorgsector);
- Keuken collectie (twintig modellen): Smooth (twee modellen), Sweet (acht modellen),
Spicy (vijf modellen), Sparkling (vijf modellen).

Het verbeterde en vernieuwde aanbod van Corian® wastafels en spoelbakken is commercieel beschikbaar vanaf 1 juni 2015 in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

"De schoonheid van DuPont™ Corian® ligt in zijn aanpassingsvermogen. Het is een veelzijdig materiaal, dat organische of rechte vormen kan aannemen en een eindeloos aantal creatieve mogelijkheden biedt, zodat ontwerpen aan ieders persoonlijke voorkeur kunnen worden aangepast. In keukens en badkamers kunnen de naadloze constructie en het uitgebreide kleurenpalet van Corian® eenvoudig worden aangepast aan diverse interieurstijlen. De vernieuwde en uitgebreide vormen van Corian® die wij hebben geïntroduceerd zullen aanzienlijk bijdragen aan de fascinerende design mogelijkheden van Corian®, en op lange termijn de schoonheid en functionaliteit leveren in de meest intieme ruimtes van de woning die uitdrukking geven aan de persoonlijkheid van de eigenaar," aldus Beatrice Lalaux, Area manager Frankrijk en Benelux van DuPont™ Corian®.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide