1073
Silence en Reflection

Cosentino Group, de Spaanse wereldleider in de productie en distributie van innovatieve oppervlakken voor architectuur en design, lanceert twee nieuwe wasbakken in de Cosentino Bath Collection: Silence en Reflection.

Beide wasbakken behoren tot de revolutionaire Cosentino Bath Collection: een bijzonder concept waarbij wastafels op maat worden gemaakt in een individueel te kiezen (groot) formaat. Dankzij het elegante, pure en strakke design zijn de wasbakken toepasbaar in zowel de particuliere badkamer alsook in hotels of andere openbare gebouwen. Zo kunnen prachtige badkamers worden ontworpen met meerdere SilestoneR-- ]elementen uit hetzelfde materiaal.

Met uitbreiding van Silence en Reflection, bevat de collectie nu 10 wasbakken (Elegance, Armony, Balance, Equilibrium, Symmetry, Basic, Simplicity, Exclusive, Silence en Reflection). Allemaal op maat gemaakt, varierend tussen 40 . 60 cm breed en 80 -- ] 280 cm lang.

Daarnaast bevat de Cosentino Bath Collection een serie van 7 douchebakken (Ducal, Kador, Fresh, Doppio, Freccia, Bubbles en Simplicity). Ook deze kunnen op maat worden gemaakt varierend in de afmetingen 75 -- ] 200 cm lang tot 130 cm breed.

Deze badkamercollectie bevat ook andere elementen zoals tegels, vloeren, wandbekleding, plinten, bankjes, badomkleding et cetera. Zo kan SilestoneR worden toegepast in de gehele badkamer en ontstaat een mooi op elkaar afgestemd geheel.

SilestoneR, wereldleider in kwartsoppervlakken, is een materiaal met bijzondere eigenschappen, waaronder met name de exclusieve bacteriostatische bescherming zodat het materiaal ideaal is voor toepassing in de ruimte waar hygiene van essentieel belang is.

De Cosentino Bath Collection is verkrijgbaar in alle SilestoneR kleuren, en in alle kleuren van ECO by CosentinoR, het recyclebare oppervlak van CosentinoR.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners