1746
BetteCraft wastafel-kom
Gepubliceerd: 16-05-2019

De nieuwe BetteCraft wastafel-kom combineert het beste uit twee werelden: de sculpturale schoonheid van zeer fijn porselein en het ideale materiaal voor in de badkamer, geglazuurd titaanstaal. Dankzij de bijzondere vormgeving, het robuuste materiaal en de vele gebruikersvoordelen, is fabrikant Bette onlangs bekroond met de Design Plus Award 2019.

 

Bij BetteCraft denkt men aan fijn Chinees porselein, zo kunstzinnig en volmaakt ziet de wastafel-kom eruit. De zachte en ronde vormtaal is een ontwerp van het designbureau Tesseraux & Partner. Deze vormgeving komt eigenlijk niet overeen met de aard van het uiterst harde en robuuste materiaal en wordt eerder met keramiek geassocieerd. In feite wordt iedere BetteCraft wastafel-kom met een speciaal industrieel proces handmatig gevormd en vervolgens van binnen en buiten geglazuurd. Zo ontstaat een reinigingsvriendelijke, duurzame en onverwoestbare wastafel-kom met een hoge gebruikswaarde en een garantie van 30 jaar.

Schoonheid in dienst van functie
Als de BetteCraft wastafel-kom op een console of meubel wordt geplaatst ziet dat er bewonderend uit. De wastafel-kom lijkt het licht aan te trekken en daarmee ieders blikken. Dankzij de twee afmetingen, 350 en 450 mm, kunt u de wastafel-kom op iedere ondergrond plaatsen. In zowel grote als kleine badkamers, evenals in toiletruimten.

Exclusieve kleuren en effecten
Geen enkele fabrikant biedt u zo veel kleuren en bijzondere kleureffecten. Naast elegant wit is de wastafel-kom in een groot aantal sanitairkleuren te leveren. Bovendien in 22 matte kleuren en in bijzondere en exclusieve effect-kleuren. Zoals het schitterende Midnight, het fluweelzachte Blue Satin en het changerende groene Forest.

Liefde voor details
waOok bij de BetteCraft is de perfectie tot in kleinste details doorgevoerd. Voor liefhebbers kan het deksel van de afvoer in de meeste kleuren worden geleverd.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide