1085
inrichtingssysteem 'Asis'

Met even praktische als aantrekkelijke functionele modules zette Emco Bad op de ISH 2013 een nieuwe trend voor haar innovatieve inrichtingssysteem 'Asis'. De fabrikant uit Lingen presenteerde acht nieuwe producten waarmee in lijn met het basisidee van het programma, klassieke badkameraccessoires in ruimtebesparende, stijlvolle functionele eenheden worden geïntegreerd. Kenmerkend voor de nieuwe modules is het efficiënte functionele design, waarmee een gebruiksvriendelijke, speciaal op de desbetreffende comforteisen afgestemde vormgeving van de badkamer mogelijk is.
Centraal staat hier de op het desbetreffende gebruiksbereik afgestemde, eenvoudig realiseerbare en naar wens extra gedetailleerde bevestiging van de functionele elementen. Dit op een zodanige wijze dat tegemoet wordt gekomen aan de designwereld van het inrichtingssysteem en daarmee eveneens aan de hoge eisen die aan de vormgeving worden gesteld. De hoogwaardige, met stijlvolle glasfronten uitgevoerde modules weerspiegelen wat betreft hun conceptionele design, de materiaalkeuze alsook de verwerking zowel de jarenlange kennis van de onderneming als de huidige eisen van de markt. Op deze manier vindt er een consequente functionele en architectonische uitbreiding van het programma plaats, die in gelijke mate extra speelruimte biedt voor de vormgeving van een individuele, aangename ambiance in zowel project- als privébadkamers.

Alle nieuwe producten bestaan uit een hoogwaardige aluminiumconstructie en zijn bedoeld voor de integratie in voorwand-installatiesystemen alsook deels voor opbouwmontage. De frontpanelen zijn voorzien van twee-ruits-gelaagd glas en worden de productlijn volgend naar keuze aangeboden in de kleuren glas-groen, optiwhite of zwart. Het gebruik van de desbetreffende badkameraccessoires of benodigdheden vindt eenvoudig plaats via ofwel overeenkomstige dispenserinrichtingen of door een lichte vingerdruk op te openen deuren. Dit zorgt met name in gevoelige toepassingsgebieden voor een esthetisch aantrekkelijke en hygiënische ambiance. Bovendien zijn de karakteristieke smalle frames van de modules eveneens overeenkomstig de designwereld van het inrichtingssysteem beschikbaar in twee verschillende varianten. Leverbaar zijn in dit geval hoogglanzend verchroomd alsook natuurkleurig geëloxeerd aluminium. Hierdoor ontstaat een buitengewoon grote veelzijdigheid in de vormgeving, waardoor naar wens zowel harmonieuze alsook contrastrijke kleur- en materiaalcombinaties bij de vormgeving van de badkamer mogelijk zijn.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners