1231
Wastafel

Er is een nieuw sanitairmerk van eigen bodem. 20h30 is de naam van het nieuwe, Nederlandse sanitairmerk. Want, zo wordt verklaard, om half negen s avonds is het tijd voor rust en wellness. Om zes uur zit de werkdag erop, om half zeven wordt er gedineerd, om acht uur even op de bank om naar het journaal of naar een soap te kijken en om half negen trekken we ons terug in de badkamer om te genieten en te relaxen. Tijd voor jezelf!

Betaalbaar design met lef
Het nieuwe sanitairmerk 20h30 is onderdeel van de Marike Europe Groep. Marike Andeweg verraste Nederland al eerder met haar eigen sanitairmerk Marike® dat enthousiast is ontvangen. Met 20h30 is er een nieuw designmerk. Gericht op de mensen die van design houden en iets aparts willen. 20h30 biedt betaalbaar design met een gedurfde uitstraling.

Model 001
20h30 biedt momenteel twee wastafellijnen. Model 001 is een strakke, vrij te plaatsen wastafel van de duurzame kunststof Corian. Leverbaar in de kleur Glacier White, in vier maten 60 cm, 80 cm, 100 cm en 120 cm. De prijs bedraagt 846 euro.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Model 002
Model 002 is een robuuste, ronde wastafel van beton. Vrij te plaatsen en toepasbaar in verschillende badkamerstijlen. De wastafel heeft een doorsnede van 44,5 cm en wordt in de kleuren Antraciet en Kiezelwit geleverd. De prijs bedraagt 975 euro.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners