1195
Duravit badkamer

s' Morgens in het heldere lentelicht verlangen we ook in de badkamer naar meer helderheid, structuur en zachte lentekleuren. Pasteltinten, warme aardse tinten, licht hout en veel opbergruimte voor alle accessoires creeren een omgeving waarin we nieuwe energie kunnen tanken.

 

In de lente bloeit de natuur volop met allemaal nieuwe kleuren. Deze kleuren passen ook in de badkamer. Happy D.2 brengt een zachte, vrouwelijke vormgeving, alsook nieuwe elegantie in de badkamer. De badmeubels van Happy D.2 glanzen in helder wit, verschillende lichte houttinten of in een pure linnenlook. Het meubeloppervlak linnen uit de serie Happy D.2 en een pastelbruine wandkleur werken rustig en ontspannend. Decoratie of textiel in zachte pasteltinten geven de badkamer een frisse look. Deze lichte kleuren vergroten ook optisch de badkamer. De intensieve kleuren geven een bijzondere touch aan de badkamer.

hendersmagazinebanner.png

In samenspel met het keramiek van de serie ME by Starck verleent L-Cube de ruimte een indrukwekkende esthetiek. De grens tussen natuur en het interieur lijken te vervagen. Of er nu lakkleuren zoals wit lila, Apricot pearl, Jade, Dolomiti Grey, Stone Blue, Cappucchino of diverse lichte houtoppervlakken, de meubelserie L-Cube brengt het voorjaar in vele nuances in de badkamer. De geometrische vormentaal definieert helderheid en schept structuur.

Wezenlijk kenmerk van de serie is een speciale voeg, die zich aan de voor- en zijkant van het meubel bevindt. Het lijkt of het keramiek en het meubel elkaar niet raken.

In de badkamer zijn altijd veel accessoires en verzorgingsproducten. De badkamer wordt pas echt voorjaarsfit als alles goed kan worden opgeruimd. Voor opbergruimte op maat zorgen variabele bakken in de ladekast, zo krijgt alles een vaste plek. Deze zijn met een hoogwaardig inrichtingssysteem in ahorn of notenhout uitgerust. Het binnenwerk is verder uitgevoerd in zwart. De serie L-Cube bevat glazen planken die een transparante opbergplaats bieden. Passend bij de wasplaats zijn er bovendien variabele wandplanken die zowel horizontaal alsook verticaal kunnen worden aangebracht. Dit biedt flexibiliteit bij de badkamerplanning.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners