4325
3 nieuwe Italiaanse urinoirs

Luca Sanitair, gespecialiseerd in Italiaans sanitair, lanceert drie compleet nieuwe urinoirs. Het gaat om het hangende en plat afgeschuinde model LGOR, uit de serie Le Giare, het organisch gevormde hangende en ronde urinoir ORBL (zie foto) en het strakke rechthoekige staande model ORSL (zie foto). De nieuwe urinoirs zijn ambachtelijk handgemaakt van schitterend Italiaans keramiek door het topmerk Cielo uit het Italiaanse Viterbo, noordelijk van Rome. De Italiaanse urinoirs van Luca Sanitair worden exclusief geleverd in Nederland en Vlaanderen door Luca Sanitair via geselecteerde showrooms en zijn niet via internet verkrijgbaar.

Nieuw model LGOR uit de serie Le Giare
Het model is een hangend urinoir met een strak design. De LGOR weegt 36 kilo met een afmeting van 660 mm hoogte, 490 mm breedte, 390 mm diepte (onder) en 220 mm diepte (boven). Het ovale model is handgemaakt van Italiaans wit (mat of glanzend) keramiek. Het urinoir wordt direct aan de muur bevestigd. In de serie Le Giare is een compleet assortiment sanitair beschikbaar.

Model ORBL in 2 varianten
Het model ORBL is verkrijgbaar in twee varianten. Een organisch rond urinoir van 24,5 kilo met een afmeting van 700 mm hoogte, 600 mm breedte, 300 mm diepte (onder) en 220 mm diepte (boven). En het mini ronde urinoir van 15 kilo met een afmeting van 500 mm hoogte, 470 mm breedte, 240 mm diepte (onder) en 190 mm diepte (boven). Beide varianten zijn handgemaakt van Italiaans wit glanzend keramiek. Het urinoir wordt direct aan de muur bevestigd.

Het model ORSL is een staand urinoir met een afmeting van 1470 mm hoogte, 300 mm breedte, 230 mm diepte en weegt 53 kilo. Het strak vierkante model met ovalen opening is handgemaakt van Italiaans wit glanzend keramiek. Het urinoir wordt aan de muur bevestigd.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners