778
Closetzitting met temperament

Nieuwe, gewaagde kleuren Pressalit Scandinavia PLUS Pressalit - de Deense fabrikant van closetzittingen - introduceert drie nieuwe kleuren binnen de Scandinavia PLUS collectie. Naast handdoeken en accessoires, is ook de closetzitting in toenemende mate een item dat de individuele sfeer en karakter van de badkamer bepaalt. De nieuwe kleuren zorgen voor een temperamentvolle, exotische sfeer.

De closetzitting wordt de laatste jaren steeds meer gezien als volwaardig designobject. Ook de badkamer is een ruimte waarin men een persoonlijke stijl en sfeer kan creëren door het gebruik van hoogwaardige elementen. De Deense fabrikant voorziet al generaties stijlbewuste consumenten van closetzittingen. De Pressalit-stijl is helder en "Scandinavisch", de materialen zijn zowel decoratief als sterk en duurzaam en de innovatieve functies laten zich intuïtief bedienen..

Vrijheid voor eigen sfeer
In lijn met haar designvisie verrast Pressalit steeds opnieuw met nieuwe kleuren die uitnodigen tot gewaagd experimenteren. Met de populaire collectie Scandinavia PLUS biedt Pressalit volop vrijheid voor het creëren van een eigen sfeer. Deze collectie biedt een keuze uit maar liefst 21 spannende kleuren..

Gewaagd spel met warme kleuren
De drie nieuwe trendkleuren dragen de namen "Amazonas Green", "Mellow Lime" en "Exotic Orange". Deze bijzondere tinten benadrukken de fraaie belijning van de zitting en brengen het temperament van exotische oorden in de badkamer. Organische vormen en zacht gewelfd design: dat klinkt als een droom uit de diepe jungle in het Amazonegebied. De trendkleur "Amazonas Green" zorgt voor een sfeer van bruisende levensenergie. Met "Mellow Lime" kan een zeer individuele sfeer gecreëerd worden. De zachte, intense tint prikkelt de zintuigen en harmonieert met de perfecte pasvorm van de zitting. De nieuwe kleur "Exotic Orange" geeft de badkamer een kick vol levenslust. Een tint die uitnodigt tot speels experimenteren voor een sfeer van gloeiende warmte en exotisch genieten.

Scandinavia PLUS overtuigt niet alleen door het kleurenpalet, maar ook door de geïntegreerde Soft Close-functie: deksel en zitting sluiten fluisterstil en elegant. Dankzij de Lift Off-functie is de zitting eenvoudig en snel los te maken van het closet, voor een grondige reiniging. De zitting Scandinavia PLUS past op closets van nagenoeg alle bekende merken, zoals Sphinx, Keramag, Duravit en Villeroy & Boch..

Met de nieuwe, inspirerende kleuren krijgt de badkamer een gewaagd accent waarin genieten in persoonlijke sfeer centraal staat.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners