831
Geberit Duofresh

We brengen er dagelijks genoeg tijd op door en toch lijkt ons toilet het enige stuk sanitair dat geen enorme veranderingen doormaakt. Niet in design, maar ook niet in gebruik. Dat is echter niet helemaal waar, want er zit wel degelijk innovatie in toiletontwerp.

Beeld toilet antoniolupi
Strakke lijnen en een minimale vormgeving domineren dit design van de ABOL serie van antoniolupi. Het bidet en toilet zijn klein van stuk, dus ook ideaal voor kleine badkamers.

Beeld toiletarmani
Armani en Roca kwamen samen tot dit antraciet grijs toilet. Met touch-flush technologie voor het doortrekken en een wc-bril die zacht sluit. Een bijzondere exemplaar die niet misstaat in een moderne badkamer.

Beeld toiletzehder
Een koud toilet is verschrikkelijk om naar toe te moeten. Maar een hele radiator voor zon kleine ruimte is vaak onnodig. Deze Metropolitan radiator van Zehder is ideaal voor naast het toilet. Klein en zeer effectief, want door het grote platte oppervlak wordt de warmte effectiever verspreid in de ruimte.

Beeld toiletroca
De Multiclin van Roca is een welness wc. Hygiënisch, schoon en in bezit van verschillende functies waar de toiletbezoeker zeer gelukkig van wordt. Zoals een voorverwarmde wc-bril.

Voor het schoonspoelen van de intieme zones is er een straal waarbij je de druk kunt instellen om daarna met warme lucht alles weer te drogen. Verder zijn er nog functies waarmee het toilet zichzelf kan reinigen en vieze geurtjes worden geneutraliseerd.

Beeld-toiletkeramag
De MyDay collectie van Keramag heeft ook een toilet en bidet in de collectie. Het kenmerkende afvoerputje die je bij de wastafels en douches ziet, komt ook terug in het bidet.

beeld toilet-Detremmerie
Detremmerie heeft haar ontwerp Elle uitgevoerd volgens de laatste trend in sanitair. Het toilet en bidet zijn namelijk zwart. Het ontwerp zit al langer in de collectie en is geheel volgens de lijn van Detremmerie: strak en gestroomlijnd.

Beeld toilet-sensowash
Om nog meer te genieten van je toiletbezoek zou je moeten plaatsnemen op de SensoWash Starck van Duravit. Een verwarmde zitting en een draadloze afstandsbediening maken het comfortabel en dan kun je nog gebruik maken van de gemakken van dit toiletbezoek. Zoals een billendouche, een ladydouche en een föhn voor warme lucht. Daarnaast kun je voor twee bezoekers voor programmeren.

Beeld-toilet-laufen
Het Living Square concept van Laufen heeft ook een fraai exemplaar toilet en bidet in de collectie. Speciaal ontworpen voor liefhebbers van een elegante stijl die graag ook baden in de luxe van hotelbadkamers (waar Laufen haar badkamers ook regelmatig voor ontwerpt). Laufen kreeg afgelopen jaar maar liefst negen prijzen voor de duurzaamheid, het design en de gebruiksvriendelijkheid van hun ontwerpen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners