Luca Sanitair breidt haar assortiment LucaWood badkamermeubelen uit met een drietal fonteinmeubeltjes. Vanaf nu zijn de drie fonteinmeubeltjes 'Iris FP1', 'Iris FP2' en 'Iris FP3' standaard in het assortiment opgenomen en uit voorraad leverbaar. De nieuwe LucaWood fonteinmeubeltjes zijn uitgevoerd in massief eiken in de kleur 'Smoke'. Alle LucaWood houten meubelen zijn ambachtelijk handgemaakt. De LucaWood fonteinmeubeltjes zijn bijzonder praktisch ontworpen en optimaal te combineren met de LUVA fonteinen. Zowel LucaWood als LUVA zijn eigen merken van Luca Sanitair en alleen verkrijgbaar bij de geselecteerde showrooms. Zie www.lucasanitair.nl.

LucaWood
De nieuwe massief eiken fonteinmeubeltjes Iris zijn bewerkt met een oliedragende monocoat lak in de kleur Smoke. Er zijn drie nieuwe fonteinmeubeltjes leverbaar: de 'Iris FP1' (35x18,5x9 cm.), de 'Iris FP2' (35x18,5x9 cm.) en de 'Iris FP3' (40x22x12 cm.) ten behoeve van een ronde wastafelkom.

Mooi & praktisch
De nieuwe fonteinmeubeltjes zijn niet alleen erg mooi, ze zijn ook praktisch. Doordat de fonteinmeubeltjes compact zijn passen ze gemakkelijk in een kleine ruimte. Daarnaast hebben ze alle drie een handig handdoekenrekje en zit er in de FP2 en de FP3 een opbergvakje voor toiletartikelen zoals closetrollen.

Mooie sets met LUVA fonteinen
De LucaWood fonteinmeubeltjes zijn ideaal te combineren met de LUVA fonteinen, namelijk de LUVA1330, LUVA1331 en de LUVA1324. De LUVA-fonteinen zijn verkrijgbaar in zowel een wit glanzende 'Stone Resin' als in een wit matte 'Solid Surface' uitvoering. Bijzonder is dat de LUVA fonteinen zijn gemaakt van strak gegoten composiet. De glanzende variant is gelijk aan de matte uitvoering, alleen bewerkt met een glanzende gelcoating. Op de LUVA waskommen zijn de kraangaten naar keuze links of rechts te plaatsen.

Ook leuk om te lezen