1724
Geberit thuisspa
Gepubliceerd: 17-08-2012 Laatste update: 22-04-2017

De badkamer staat symbool voor rust, onthaasting, schoonheid en ontspanning. De badkamer ombouwen tot een eigen mini spa is een trend van dit moment. Mede omdat we in korte tijd willen onthaasten, we meer aandacht hebben voor het omgaan met stress en er een groeiende bewustwording is voor het belang van gezond leven en een optimale conditie. Rust in combinatie met water is populair. In Nederland zijn de badkamers vaak beperkt qua ruimte. Bij het creëren van een thuisspa is het daardoor belangrijk rekening te houden met het combineren van functies in de badkamer, zoals de Geberit AquaClean douchewc; de toilet waarmee het onderlichaam zacht met warm water wordt gereinigd. Een product dat het welbevinden bevorderd en optimaal comfort biedt in thuisspas.

De consument wordt bewuster van een goede verzorging van lichaam en geest. In crisistijd en bij een stressvol bestaan hebben mensen nog meer behoefte aan ontspanning. Een gezond lichaam hangt samen met een gevoel van fit en gelukkig zijn. De consument wil ook steeds meer zijn gezondheid zelf in de hand houden en koopt producten die hem of haar daarbij helpen.

Rust in combinatie met water
Water geeft rust, ontspant, zorgt dat we lekker in ons vel zitten en ons fris en schoon voelen. In een thuisspa vormt water de basis waarmee elke dag, op elk gewenst moment ontspannen kan worden. Ideaal voor snelle onthaasting. Hygiëne is een belangrijke factor in ons welbevinden â€" we willen ons graag schoon en fris voelen - en ontstaat door reiniging met water. Zowel bij het wassen van onze handen als bij het douchen. Maar ook op het toilet is het mogelijk te reinigen met water zonder daarbij gebruik te moeten maken van andere producten zoals een bidet of vochtige toiletdoekjes. Geberit biedt met de AquaClean douchewc een passend product voor een trendy mini spa in huis.

Douchewc combineert functies
Een douchewc combineert luxe, comfort en hygiëne en is daarmee uitermate geschikt voor thuisspas. De Geberit AquaClean douchewcs hebben een ingebouwd wellness programma waarmee het onderlichaam zacht en weldadig door een warme waterstraal wordt gereinigd. Afhankelijk van het model vullen extra eigenschappen de douchefunctie aan, zoals de ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw, een pulserende massagedouche, een een afstandsbediening en geheugenfunctie. Een eigen mini spa in huis ligt hiermee binnen handbereik.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide