Met de AquaClean Sela douchewc, ontworpen door designer en architect Matteo Thun, biedt Geberit een product met zeer gebruiksvriendelijke basisfuncties en met het uiterlijk van een conventioneel designtoilet. Bovendien springt deze douchewc in het oog door haar strakke lijnenspel. De AquaClean Sela is nu ook uitgerust met de gepatenteerde en innovatieve WhirlSpray douchetechnologie, een pulserende douchestraal, aangevuld met dynamische beluchting, die voor een bijzonder grondige en tegelijkertijd zachte reiniging van de billen zorgt.

Een logische stap
Na veel positieve feedback, grote klanttevredenheid en enthousiaste reacties over de AquaClean Mera douchewc én de WhirlSpray douchetechnologie was het een logische stap voor Geberit om ook de AquaClean Sela uit te rusten met deze revolutionaire douchefunctie. Ook de nieuwe AquaClean Tuma douchewc, welke begin 2017 gelanceerd is, is met deze nieuwste technologie uitgerust.

WhirlSpray
De WhirlSpray douchetechnologie biedt gebruikers nog meer comfort. Het zorgt voor een zeer gedegen reiniging dankzij een zachte, lichaamswarme douchestraal, die versterkt wordt door dynamische beluchting van de waterstraal. Dit biedt indrukwekkende voordelen: een grondige maar toch zachte manier om met weinig water voor een optimale lichaamshygiëne te zorgen.

Ook leuk om te lezen