2020
Let’s go black Eerste zwarte douche-wc

Zwart is de kleur van veel tijdloze designklassiekers en is opnieuw een belangrijke interieurtrend. Villeroy & Boch speelt in op deze trend en komt met de eerste zwarte douche-wc; de ViClean-I 100 Black Edition. Een toilet die een echt statement maakt in de moderne badkamer. De ViClean oogt als een gewoon toilet, maar heeft de technologie van een innovatieve douche-wc.Black statement
Het aangename schone gevoel van fris water en de indrukwekkende hygiënische voordelen zorgen ervoor dat douche-wc’s steeds populairder worden. Helaas is bij veel douche-wc’s de technologie heel goed zichtbaar en dat weerhoudt mensen vaak van aanschaf. De ViClean van Villeroy & Boch brengt hier verandering in. Dankzij het strakke design en de onzichtbare technologie is het toilet een prachtig object in de badkamer. Met de nieuwe zwarte variant maak je helemaal een statement.

Europese kwaliteit
De ViClean is van hoge kwaliteit en volledig in Europa ontwikkeld en geproduceerd. Het toilet is vervaardigd uit de beste materialen: van hoge kwaliteit keramiek voor het toilet tot een sproeikop van gepatenteerd Quaryl®.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners