1620
Geberit Aquaclean

Lichaamsverzorging wordt steeds belangrijker. Ook het kleinste kamertje is om te toveren in een ware wellness oase. Heerlijk ontspannend en verfrissend. Met een douche-wc word je na elk toiletbezoek met water gereinigd. Dit biedt de ultieme lichaamsverzorging die zacht, natuurlijk en weldadig is.

In Nederland is het de gewoonste zaak van de wereld om je op het toilet te reinigen met wc papier. Terwijl we juist water gebruiken bij het handen wassen, tandenpoetsen of douchen voor dat unieke gevoel van frisheid. Papier behoort bij deze reinigingsvormen niet eens tot een optie. Waarom wel op het toilet? Het reinigen met water op het toilet maakt het onderlichaam hygiënisch schoon op een zachte en vriendelijke wijze. Het is dan ook verbazingwekkend dat wij nog genoegen nemen met toiletpapier.

De Geberit AquaClean douche-wc
De Geberit AquaClean is een hypermoderne douche-wc waarbij het gebruik van wc papier overbodig is door een aangename reiniging met water. De AquaClean heeft een ingebouwd wellness-programma waarmee het onderlichaam zacht en weldadig door een warme waterstraal wordt gereinigd. De Geberit AquaClean serie bestaat uit diverse modellen, van basic opzetbril tot een compleet hypermodern toilet. De opzetbrillen zijn voorzien van een geïntegreerde douchefunctie en eenvoudig op bestaande closetpotten toe te passen. Het complete AquaClean toilet biedt optimaal comfort en design. Al naar gelang het model, van basic tot luxe, vullen extra eigenschappen de douchefunctie aan, zoals de ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw, een pulserende massagedouche, een föhn en een afstandsbediening voor het instellen van de warmte en sterkte van de waterstraal en persoonlijke voorkeuren.

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders graag een douche-wc wil uitproberen. In Nederland zijn ruim 70 testwcs bij diverse sanitair showrooms. Deze zijn voorzien van de Geberit AquaClean, de douchewc met geïntegreerde douchefunctie. Op de site www.i-love-water.com is meer informatie te vinden over reinigen met water, de Geberit AquaClean en de testmogelijkheden.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners